Hlavní obsah

Chraňte zdraví svých zaměstnanců s profesionální řadou vysavačů Kärcher!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Onemocnění plic často postihuje zejména lidi pracující v zaprášených prostředích. Profesionální vysavače Kärcher nabízejí vysoký výkon a ochranu před prachem.

Foto: Kärcher

Úvodní foto

Článek

Velká množství jemného prachu jsou extrémně nebezpečná. Běžně s ním přijdou do styku zejména lidé pracující ve stavebnictví, průmyslu, ale i například v potravinářství. Zdraví svých zaměstnanců snadno ochráníte s profesionální řadou vysavačů Kärcher tříd M a H.

karcher

V některých provozech vzniká velké množství jemného prachu, který zatěžuje lidský organismus. Plíce ovšem nejsou na takovou zátěž připraveny. Velká množství vdechnutých karcinogenních, alergenních a jiných částeček může způsobit vážné zdravotní komplikace a následně i těžká onemocnění. Proto je zejména ve stavebnictví, potravinářství i průmyslu stále potřeba omezovat množství prachu. Speciálně pro práci v těchto prostředích vyvinula společnost Kärcher řadu profesionálních vysavačů. Jednotlivé výrobky jsou koncipovány dle speciálních tříd prachu tak, aby jej bezpečně dokázaly odstranit.

Ve speciální třídě „mokro-suchých“ vysávacích zařízení Kärcher Tact se snoubí vynikající sací výkon, jednoduchá a pohodlná obsluha, robustnost i dlouhodobá životnost. Vysavače třídy Tact si hravě poradí s velkým množstvím jemného prachu nebo naopak tekutin a hrubých nečistot. Proto jsou vhodné zejména na stavbách a v řemeslných provozech.

Foto: Kärcher

Bezpečnostní vysavač Kärcher NT 50/1 Tact Te M je vyvinut pro velké množství nebezpečného jemného prachu třídy M.

Pro oblasti, kde je vyžadováno zejména dlouhé a účinné pracovní využití, jsou vhodné silné univerzální vysavače Kärcher řady AP, které díky poloautomatizované funkci očištění filtru zůstávají čisté a dokážou udržet vysoký sací výkon i v dlouhých intervalech. S těmito vysavači se snadno pracuje i díky naklápěcímu podvozku, který usnadňuje pohyblivost a zejména vyprazdňování obsahu zařízení. Nasáté kapaliny mohou být bezproblémově odstraněny přes pevně přidělanou vypouštěcí hadici odolnou proti oleji.

Foto: Kärcher

Dvoumotorový vysavač Kärcher NT 65/2 Ap*EU slouží pro vysávání mokrých i suchých nečistot.

Vysavače Kärcher třídy Standard byly konstruovány tak, aby si hravě poradily s hrubými nečistotami a bez problému pojaly veliké množství tekutin. Některé podtřídy vysavačů dominují až třemi motory. Zejména robustnost, dlouhá životnost a pohodlná manipulace, dělají z těchto zařízení nepostradatelné pomocníky, například při každodenním čištění budov.

V prostředích s jemným vdechnutelným nebo zdraví ohrožujícím prachem, dobře poslouží bezpečnostní vysavače Kärcher. Jsou vybaveny elektricky vodivým příslušenstvím či plně automatickým systémem čištění filtru. Díky němu zvládnou vysát velké množství mokrých i suchých nečistot třídy M a nebezpečného i rakovinotvorného prachu. Jsou vhodné pro práci v průmyslovém prostředí, na střelnicích a ve výbušných zónách Z22.

Foto: Kärcher

Bezpečnostní vysavač Kärcher NT 30/1 Tact Te H odstraní i zdraví škodlivý azbestový prach

V poslední řadě Kärcher představuje speciální vysavače vyhovující zvláštním požadavkům např. pekařů i hasičů, a to díky odolnosti proti vysokým teplotám a integrovanému vypouštěcímu čerpadlu. Navíc disponují nejnovější bezpečnostní technikou.

Profesionální vysavače Kärcher odstraňují různé druhy prachu, a tak pomáhají zajistit zdravé pracovní prostředí.

www.karcher.cz

Výběr článků

Načítám