Hlavní obsah

Chraňte vaši domácnost před prachem a alergeny. Pomůže vám kvalitní čistička vzduchu s ionizátorem

Novinky, ZEPTER INTERNATIONAL s.r.o.

Největší tajemství jsou skryta v tom, co nevidíte. Znáte ten pocit, když se v přírodě nadechnete čistého vzduchu nebo onu typickou vůni vzduchu po dešti? Dýcháte vzduch obohacený o záporné ionty – vzdušné vitamíny. A přesně takový svět můžete mít u vás doma. Oáza čistého a zdravého vzduchu tam, kde trávíte čas se svými blízkými a dětmi.

Foto: ZEPTER INTERNATIONAL s.r.o.

Zepter THERAPY AIR WHITE, cena 21 990 Kč (cena pro členy Zepter CLUB LIVE 100)

Článek

Velkým tématem dnešní doby je otázka kvality životního prostředí a venkovního vzduchu. Týká se to také vzduchu, který dýcháme doma. V místě, které by pro nás mělo být tím nejbezpečnějším. Prach, bakterie, viry a pyly. Rodiny s dětmi velmi dobře znají nekončící předávání nachlazení, rýmy nebo chřipky mezi členy domácnosti. Také lidé s alergiemi, kteří zejména na jaře vydatně kýchají, trápí je ucpané dutiny a pálí oči.

Čističky vzduchu s ionizátory

Okamžitý efekt čistého a zdravého vzduchu u vás doma zajistí čistička vzduchu s ionizátorem. Čističky vzduchu THERAPY AIR, společnosti Zepter, jsou lídry na mezinárodním trhu. Jejich certifikace zahrnuje téměř dokonalou účinnost proti prachu, bakteriím a také virům skupiny Sars-Cov 2. Systém 5 filtrů a aktivní generování záporných iontů je přesně ten rozdíl oproti klasickým čističkám vzduchu.

Foto: ZEPTER INTERNATIONAL s.r.o.

Zepter THERAPY AIR BLACK, cena 22 990 Kč (cena pro členy Zepter CLUB LIVE 100)

Čistý a zdravý vzduch doma nebo v kanceláři

Čističky vzduchu THERAPY AIR jsou vhodné do domácností i kanceláří. Jejich zcela bezhlučný provoz nebude rušit ani během spánku. Klidně je můžete dát přes noc do dětského pokoje. Jak funguje 5 stupňový filtrační systém? Antistatický filtr zachytí větší částice prachu. Anitbakteriální filtr se postará o menší prachové částice, bakterie nebo pyl. HEPA filtr o spory plísní a další choroboplodné zárodky. Antialergenní filtr obsahuje stříbro, ginkgo bilobu a antibakteriální činidlo, účinné také proti bakteriím Legionely, která je velmi nebezpečná zejména pro kojence. Astmatici a lidé s plicními onemocněními poznají účinek tohoto filtru téměř okamžitě. Uhlíkový filtr eliminuje pachy, například z jídel, kouření nebo také toxické plyny. Generátor záporných iontů obohatí čistý vzduch o částice kyslíku se záporným iontem. Novinka v nabídce Therapy Air Smart generuje až 5 000 000 záporných iontů na cm3, což se rovná těm vůbec nejzdravějším prostředím na Zemi. A všechno toto můžete mít u sebe doma.

Foto: ZEPTER INTERNATIONAL s.r.o.

Zepter THERAPY AIR SMART, cena 24 490 Kč (cena pro členy Zepter CLUB LIVE 100)

Přenosné osobní čističky vzduchu s ionizátory

Společnost Zepter si zakládá na zdravém životním stylu. Vyrábíme přenosné osobní čističky vzduchu s ionizátory MYION. Technologie ionizovaného vzduchu pro každodenní nošení. Velmi lehký ionizátor MYION s moderním a elegantním designem. Vydrží 10 hodin, nabijete ho jednoduše přes USB. Novinkou je MYION Z PRO, který vygeneruje 20 000 000 záporných iontů na cm3. Vytvoří tak kolem vašich dýchacích cest bariéru, která vás bude po celý den chránit před škodlivým prostředím.

Foto: ZEPTER INTERNATIONAL s.r.o.

Zepter, MYION Z PRO, cena 4 590 Kč (cena pro členy Zepter CLUB LIVE 100)

Zepter, žijte lépe, žijte déle!

Výběr článků

Načítám