Hlavní obsah

Chraňte své zdraví se Samsungem

Novinky, http://www.silvernano.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Samsung vyvinula revoluční systém praní a ochrany zdraví Silver Nano, který pomocí iontů stříbra účinně ničí choroboplodné zárodky, plísně a na 650 druhů bakterií, a zároveň zabraňuje, aby se tyto mikroorganismy usazovaly v oblečení.

Článek

Komplexní systém ochrany zdraví Silver Nano obsahuje miliardy iontů stříbra, které spolehlivě likvidují bakterie v prádle, které pereme doma. Stříbrná nanovrstva navíc odstraňuje pachy, takže vyprané prádlo působí čistěji a má svěžejší vůni.

Jak funguje Silver Nano při praní

ÚČINNÁ STERILIZACE, HEBKÉ PRÁDLO

Technologie Silver Nano se v pračkách postará o tentýž dezinfekční účinek jako praní v horké vodě, a to díky 400 miliardám iontů stříbra, které během celého pracího cyklu pronikají mezi vlákna textilií. Doplňkový dezinfikující program nazvaný "Silver Wash" sterilizuje s 99% účinností halenky či trička z nejjemnějších tkanin a ostatní prádlo, které nelze prát v horké vodě. Takto zbavuje bakterií i dětské oblečení, což má nesmírný význam pro zdraví novorozenců a malých dětí.

KONEC TĚLESNÉMU PACHU

Během programu "Silver Wash" pronikají ionty stříbra hluboko do tkaniny a zabraňují tím rozmnožování na 650 druhů bakterií, jež se v oděvech běžně nacházejí. Jedná se zejména o množení saprofytických bakterií, odpovědných za nepříjemný tělesný pach. Technologie navíc pomáhá při prevenci zánětlivých onemocnění kůže a ochraňuje citlivou pokožku.

ÚSPORA ENERGIE 

Silver Nano v pračkách Samsung je pro uživatele daleko pohodlnější a praktičtější, neboť umožňuje sterilizaci prádla i při praní na 30°C. Je to jediná technologie na českém trhu, která toto umožňuje.

Ochrana po dobu jednoho měsíce

V zájmu opravdového bezpečí a ochrany zdraví zajišťují ionty Silver Nano třicetidenní antibakteriální účinek, neboť zabraňují, aby se ve tkaninách usazovaly bakterie a houby.

Více informací o Silver Nano  technologii společnosti Samsung najdete na stránkách www.silvernano.cz, kde je také možné se zaregistrovat do soutěže o testování praček v domácnostech.

Výběr článků

Načítám