Hlavní obsah

Chcete úvěr, který vás nezruinuje? Zkuste si půjčit od lidí

Komerční článek

Přesně takhle to udělala slečna Lucie, která si půjčila na uhrazení svých závazků z ukončeného podnikání. Pak si ale spočítala, kolik ji to bude stát, a rozhodla se obrátit na Zonky, službu, kde lidé půjčují lidem.

Chcete úvěr, který vás nezruinuje?

Článek

„Když jsem přišla do své banky žádat o půjčku, měla jsem už stálé zaměstnání jako vedoucí prodejny,“ říká. V dotazníku, který Lucie s bankéřkou vyplnila, ovšem číhal chyták v podobě požadavku na uvedení pevné telefonní linky Luciina zaměstnavatele. Ten ji ale neměl. A problém byl na světě. „V tu chvíli jsem dostala razítko vysoce rizikového žadatele, moje svobodná OSVČ minulost mi určitě taky v očích banky nepřidala... Úvěr mi sice schválili, jenže když jsem si to spočítala, za 100 000 Kč půjčených jsem měla vrátit 320 000 Kč, to se mi zdálo trochu moc,“ vzpomíná Lucie.

Zonky nečte Zlaté stránky, zajímají ho lidé

Lucie byla v úzkých a peníze potřebovala, proto na podmínky banky kývla. Po několika měsících na ni při brouzdání po internetu vykoukla z obrazovky pruhovaná hlava maskota a odkaz na www.zonky.cz. Lucie si řekla, že tohle je možná příležitost, jak svůj nevýhodný úvěr refinancovat. Vyšlo to! Vyřízení rychlé, úspory značné. A Lucie? Spokojená.

Pokud jste se právě rozhodli půjčit si u nás nebo prostě jen chcete vědět víc, podívejte se na www.zonky.cz, napište naší šéfce na lucie.tvaruzkova@zonky.cz nebo zavolejte na 800 449 999. Těšíme se na vás. Lidé půjčují lidem. Levněji a s klidem.

Výběr článků

Načítám