Hlavní obsah

Chcete šetřit čas a peníze? Volte online řešení!

Novinky, Českomoravská stavební spořitelna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Potýkáte se s nedostatkem času a každá ušetřená minuta je vám vzácná? Dáváte přednost ovládání svého běžného účtu přes internet? Nechcete platit za vedení účtu? Využijte Online účet od Lišky.

Informace po ruce

Článek

Online účet od Lišky, který si může založit každý ve věku nad 18 let, šetří svému uživateli kromě času i peníze. Měsíční vedení účtu je zdarma v případě, že průměrný měsíční zůstatek v předchozím měsíci činí alespoň 15 000 Kč. Při nižším průměrném měsíčním zůstatku je v daném měsíci účtován poplatek za vedení účtu 50 Kč.

Elektronické bankovnictví včetně výpisu v elektronické podobě je zdarma. Bez poplatku je také vydání a vedení mezinárodní Era platební karty pro majitele účtu. Placení Era platební kartou navíc přináší další výhody a slevy (např. slevu na nákup pohonných hmot). Výběr hotovosti z široké sítě bankomatů ČSOB nebo Ery  v ČR je také zdarma.

Chcete mít informace o svých účtech vždy při ruce? Máte chytrý telefon nebo tablet? Potom je pro vás připravena nová služba Era smartbanking, kterou využijete i k Online účtu od Lišky.

Také založení Online účtu od Lišky lze vyřídit z pohodlí domova. S vyplněním žádosti vám pomohou finanční poradci ČMSS. Více na www.cmss.cz.

Výběr článků

Načítám