Hlavní obsah

Chcete mít doma spolehlivé a rychlé připojení za rozumnou cenu? Žádný problém!

Novinky, O2 Czech Republic a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podívat se na horkou filmovou novinku, poslechnout nové album, shlédnout oblíbeného youtubera či fotky z dovolené, to vše můžete dnes dělat ještě pohodlněji. O2 od října významně zrychlilo DSL internet až pro 1,5 milionu domácností. Podívejte se s námi, jestli si ho můžete užít i vy.

Foto: O2 Czech Republic a.s.

Úvodní fotografie

Článek

Se zavedením rychlejšího připojení ušetříte čas nejen při stahování pracovních emailů, online sledování filmů, ale i při streamování hudby. Zábava i práce na internetu bude ještě efektivnější.

Od října O2 nabízí výrazně rychlejší DSL internet. Devět set tisíc rodin tak může vyměnit dosavadní tarif Internet OPTIMAL HD, s nímž dosahovaly rychlosti 20 Mb za sekundu, za výkonnější Internet AKTIV HD s rychlostí 50 Mb/s. Přes šest set tisíc domácností pak může využít nově tarif Internet Premium HD, který dosahuje až 100Mb rychlosti.

Podstatně rychlejší internet na doma přitom nijak zásadně nezvýší cenu za připojení. Patříte i vy mezi 1,5 milionu českých domácností s rychlejším internetem? Ověřit si to můžete jednoduše zde.

Za kolik si můžete pořídit internet od O2?

TarifRychlostCenaCena pro zákazníky O2
Internet OPTIMAL HDaž 20 Mb/s499 Kč399 Kč
Internet AKTIV HDaž 50 Mb/s549 Kč449 Kč
Internet PREMIUM HDaž 100 Mb/s649 Kč549 Kč
Internet ULTRA HDaž 250 Mb/s749 Kč649 Kč

Společně s rychlým internetem si můžete pořídit také nejvýkonnější modem na trhu, O2 Smart Box. Tento supervýkonný modem, Wi-Fi router a zařízení pro chytrou domácnost v jednom vyvinula společnost O2 zcela ve vlastní režii.

Výběr článků

Načítám