Hlavní obsah

Čeští vědci přišli na nové řešení kloubních potíží!

Novinky, GelActiv.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O různých druzích kloubní výživy a zázračných přípravcích jsme již všichni mnohokrát slyšeli. Avšak jen málokterý z nich nám dokáže opravdu pomoci. Přitom bolesti kloubů, jejich ztuhlost a snížená hybnost nás dokáží velice potrápit.

Čeští vědci vyvinuli nový preparát na naše klouby

Článek

Revoluční přístup v řešení kloubních potíží

Každodenní pohyb je pro nás základ. Proto na nových vylepšených produktech intenzivně pracují odborníci na celém světě a jeden takový se nyní povedlo objevit českým vědcům. Doposud se pro výživu kloubů využívali složky, jejichž úkolem bylo především doplnit látky pro klouby, vazy, šlachy. Nyní se díky nápadu českých vědců povedlo skloubit tradiční kloubní výživu s tím nejlepším, co nabízí enzymoterapie. Již dnes můžete v českých lékárnách získat první produkt, který nabízí kombinaci osvědčeného glukosaminu s enzymy, označovanými jako proteázy. Ty se vyznačují silným efektem a pozitivně působí na naše klouby. Prvním takovým přípravkem, který můžete získat v lékárnách je GelActiv Proteo-Enzyme Q.

 Uklízečky našeho těla

Enzymy působí jako urychlovače chemických reakcí v našem těle. Ve škole jsme se učili, že enzymy nám štěpí stravu. Méně už víme o tom, že uvnitř organizmu máme tisíce enzymů, které si tělo umí vyrábět i samo, a díky nimž probíhá většina reakcí v organizmu. Ještě méně víme o tom, že některé enzymy nám velmi pomáhají i v jiných oblastech. Největší význam v tom mají proteázy (Proteo-Enzymy). Při sportu, namáhavé práci i při běžném pohybu se nám opotřebovávají tkáně (např. chrupavky). Zbytky tkání musí tělo rychle zlikvidovat. Nastoupí tzv. uklízečky (Proteo-Enzymy), jež tělo od těchto zbytků vyčistí a připraví tak půdu pro kvalitní kloubní výživu.

 Unikátní kombinace

Právě tyto Proteo-Enzymy v kombinaci s glukosamin sulfátem (základní stavební látka chrupavky) najdete jako v jediném přípravku na našem trhu, v doplňku stravy GelActiv Proteo-Enzyme Q. Obsažený glukosamin je navíc ve formě s postupným uvolňováním v organizmu, přípravek tak nezatěžuje žaludek, na což si u obdobných produktů hojně stěžují zejména ženy. Důležitý je i obsah vitaminu C ke správné tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek. Produkty GelActiv byly vždy velmi oblíbené mezi vrcholovými sportovci, kteří své klouby zatěžují nadměrně. GelActiv Proteo-Enzyme Q je však i přes svou výjimečnost doporučován všem lidem s bolestí kloubů, zejména pak těm, jimž jiné produkty nepomáhají.

Stačí pouze 2 tablety denně

Dosud bylo užívání enzymů poměrně finančně náročné a také spojeno s polykáním velkého množství tablet. Ani jedna z těchto věcí u GelActivu Proteo-Enzyme Q neplatí. Stačí užívat 2 tablety denně. Žádejte ve své lékárně nebo také prostřednictvím lékárenských e-shopů. Nyní například na www.pilulka.cz přípravek GelActiv Proteo-Enzyme Q na 2 měsíce užívání za akční cenu 509,- Kč.

Výběr článků

Načítám