Hlavní obsah

Bydlete ve vlastním. Lepší podmínky už nebudou

Komerční článekHypoteční banka, a.s.

Přemýšlíte nad vlastním bytem či domem? Možná byste měli přistoupit k činům. Bydlení je právě teď výhodnou investicí. Rekordně nízké úrokové sazby a stabilní ceny vytvářejí příznivé podmínky pro nákup nemovitosti.

Bydlete ve vlastním.

Článek

Malé úroky a stabilně nízké ceny nemovitostí jsou v současnosti hlavním tahákem pro nákup nemovitosti. Pokud váháte, jestli do toho jít, či se držet zpátky, možná nastal čas na definitivní rozhodnutí. Na trhu je nepřeberné množství nabídek, z něhož si lze vybrat.

Například Hypoteční banka, která je největším poskytovatelem úvěrů na bydlení na našem trhu, nabízí od začátku dubna u většiny hypoték slevu 0,2 procenta z úroků. "Jaro je pro trh vždy novým začátkem. Stejně tak může být i pro ty, kteří se rozhodnou řešit své bydlení. Ke sjednání hypotečního úvěru mají v současné době výbornou startovací pozici. Úrokové sazby u hypoték jsou rekordně nízké a také nemovitosti si stále drží své nízké ceny," informoval Vlastimil Nigrin, náměstek generálního ředitele Hypoteční banky.

Je jasné, že se banky o nové klienty perou. Podmínky jsou čím dál tím lepší a vlastní bydlení přestává být nedostupným snem.

Výběr článků

Načítám