Hlavní obsah

Bosch představuje to nejmodernější v oblasti technologií a služeb

Novinky, Bosch

Značka Bosch již přes 125 let symbolizuje dokonalé spojení kvality a inovací. V představování často průkopnických vynálezů a využití těch nejmodernějších technologií pokračuje i nadále ve všech svých odvětvích, včetně stále žádanějšího elektrického nářadí. A právě to bude díky novému originálnímu e-shopu ještě dostupnější.

Foto: Bosch

Bosch představuje to nejmodernější v oblasti technologií a služeb

Článek

V České republice je společnost Bosch známá od konce 19. století, kdy obchodovala i s firmou Laurin & Klement. Ve dvacátých letech pak otevřela svou první pražskou pobočku. Kvůli historickým okolnostem však svou činnost na téměř půl století ukončila. Svou činnost na našem území Bosch obnovil v roce 1991 a poté u nás začal opět naplno rozvíjet své obchodní a výrobní aktivity.

Dnes společnost Bosch patří mezi oblíbené regionální zaměstnavatele napříč všemi svými obchodními oblastmi: Mobility Solutions, Průmyslová technika, Spotřební zboží a Energetika a technika budov. Kromě spokojenosti zaměstnanců usiluje společnost i o maximální spokojenost zákazníků. Bez inovativních řešení by to však nešlo.

„Klíčovými faktory úspěchu jsou síla a tempo právě v oblasti inovací. Proto jsme za letošní rok uvedli na trh přes 100 nových elektrických výrobků. Od strojů, příslušenství, měřicích přístrojů až po zahradní nářadí,“ doplňuje Filip Dašek, vedoucí divize Elektrického nářadí.

A jaké inovace zaujaly v posledních letech nejvíce? V sekci profesionálního nářadí Bosch se jedná zejména o rozšíření využití SDS upínání. Po úspěchu u vrtacích a sekacích kladiv přichází Bosch s SDS pro přímočaré pily. A tak třeba při výměně rozpáleného plátku stačí odjistit mechanismus, aby plátek sám vypadl.

Za nejnovější revoluční technologii v oblasti rychloupínání je označován X-LOCK. Díky němu každý snadno a rychle upne jakýkoliv ze 130 nástrojů jediným zacvaknutím. Tato technologie představuje nejjednodušší způsob výměny příslušenství u úhlových brusek bez potřebných matic, přírub a klíčů.

Nastavování nových standardů patří k DNA společnosti Bosch. To dokazuje i další vlastní originální technologie BITURBO zvyšující výkon akumulátorového nářadí. Nové vysoce výkonné bezuhlíkové motory tak dokážou naplno využít potenciál akumulátorů ProCORE18V.

Aby bylo profesionální nářadí co nejdostupnější, přišla divize elektrického nářadí Bosch v České republice s vlastním e-shopem. Jedná se o vůbec první svého druhu, a to celosvětově v rámci divizí elektrického nářadí.

 „Díky spuštění platformy bosch-eshop.cz získáme nezávislost a kontrolu nad kvalitou nabízeného zboží, a tak můžeme zákazníkům poskytnout větší záruky a komfort při výběru originálního profesionálního nářadí,“ jmenuje výhody Filip Dašek.

Výběr článků

Načítám