Hlavní obsah

Bojíte se o svoji babičku nebo dědu? Už nemusíte. Podpora a tísňová péče nyní zdarma

Novinky, Anděl na drátě, z.u.

Anděl na drátě je sociální služba tísňové péče s nepřetržitým provozem pro Vaše blízké, kteří žijí sami a jsou ohroženi pádem či náhlým zhoršením zdravotního stavu. Bezplatně po celou dobu až do léta 2021. Smysluplný vánoční dárek pro Vaše rodiče a prarodiče.

Foto: Anděl na drátě, z.u.

Služba včetně SOS zařízení zdarma. Všechny tyto služby stisknutím jediného tlačítka. Jistota pro Vás a Vaše blízké 24 hodin každý den.

Článek

Nyní, v době nepříznivé koronavirové situace a opětovného zavádění omezujících opatření poskytuje na Anděl na drátě své služby včetně SOS komunikačního zařízení zcela zdarma a to až do 30.6.2021.

Ušetříte až 5240,- Kč (2580,- Kč za SOS komunikační zařízení a 7 x 380 Kč měsíční paušál). Po uplynutí této doby a zájmu uživatele v pokračování služby, platí nadále měsíční poplatek 380 Kč a SOS zařízení zůstává v jeho majetku. V opačném případě se služba ukončí a uživatel vrátí SOS zařízení zpět poskytovateli.

Výše uvedená akce platí při objednání od 1.11.2020 do naplnění kapacity akce, nejpozději však do 23.12.2020. Doporučujeme rozhodnutí neodkládat, množství uchazečů je limitováno.

Pomoc a podpora stále nablízku 

Princip služby spočívá v tom, že klient má stále na dosah Komunikační zařízení (chytré hodinky) s jediným tlačítkem. Po jeho stisknutí se ozve hlas operátora a ten po vyhodnocení situace zvolí postup a formu zajišťované pomoci. Profesionálně proškolený asistent je s klientem v neustálé komunikaci až do úplného vyřešení celé situace. I bez stisknutí tlačítka dokáže zařízení rozpoznat a upozornit na nestandardní situace, například že klient upadl, či vykazuje déle trvající nehybnost.

Foto: Anděl na drátě, z.u.

SOS zařízení

“Kromě řešení krizových situací pomáháme klientům při obstarání osobních záležitostí a jsme s nimi v každodenním kontaktu.  Pravidelně, ve zvoleném intervalu ověřujeme, zda jsou v pořádku, užívají správně léky, jestli nepotřebují s něčím pomoci či něco zařídit.”, řekla ředitelka služby Martina Galbová.

Bojíte se o svoji babičku nebo dědu? Už nemusíte! Podpora a tísňová péče nyní zdarmaVideo: Anděl na drátě, z.u.

Čtení z knihovny Anděla na drátě

S pomocí předních českých herců Dagmar Havlové a dalších se podařilo vytvořit rozmanitý obsah knihovny audiozáznamů.  Při pravidelných voláních a aktivizačních hovorech tak senioři mohou vybírat z obsáhlé knihovny audiozáznamů různých žánrů. Čtení z knihovny se setkalo s velmi příznivým ohlasem a každý den tak rozptýlíme a potěšíme několik stovek osaměle žijících seniorů.

Foto: Anděl na drátě, z.u.

Herci pomáhají seniorům

 Příjem telefonických hovorů a vlastní neomezené volání

Další přidanou hodnotou je možnost přijímat hovory na zařízení od rodiny a přátel ale hlavně vlastní, neomezené volání ze zařízení (odchozí hovory) do všech sítí.

Na nic nečekejte a objednejte zdarma službu vaší babičce, dědečkovi, mámě, tátovi!

Foto: Anděl na drátě, z.u.

Anděl na drátě pomáhá seniorům

Výběr článků

Načítám