Hlavní obsah

Barevné nápady, které vám přesně padnou - Jak najít styl, který je odrazem vaší osobnosti

Novinky, Procter & Gamble Czech Republic s.r.o.

Získat recept na styl, který by mou osobnost nejlépe podtrhl, by bylo splněným snem. Ušetřila bych spoustu peněz, které utrácím za oblečení, které koupím na základě neznámých pohnutek a které si na sebe nevezmu vícekrát než jednou, kdy zjistím, že se v něm necítím dobře. Jde o ukvapené rozhodnutí? Nebo neznám sama sebe? Márk Lakatos nám poskytl několik tipů, jak zjistit, co nám sluší nejvíce.

Foto: Magistrát města Plzně

Řadu zajímavých míst, kde se běžně platí vyšší vstupné, bude možné navštívit za symbolických 28 korun nebo zdarma.

Článek

Tip 1:

V roce 2004 jsou "in" neonové barvy. Musíme s nimi zacházet opatrně, protože nepadnou každé. Živé barvy dobře doplňují výraznou tvář nebo účes. Barva pleti je rovněž určující. Oranžová, zelená nebo růžová se velice dobře hodí k výrazné barvě vlasů.

Tip 2:

Těm z vás, které nemají tak výraznou barvu vlasů nebo tvář, se doporučují pastelové barvy jako růžová, světle modrá nebo bílá.

Tip 3:

Blondýnky by měly vyzkoušet kovové barvy, zlatou a stříbrnou. Věřte mi, nebudete zklamané. Tyto barvy oživí a podpoří vaše charakteristické rysy.

Tip 4:

Mezi rusovlasými dívkami přetrvává názor, že oranžová a červená se nehodí k jejich barvě vlasů. To je ovšem nedorozumění. Neplatí to tak zcela. Tyto barvy, pokud jsou dobře zvoleny, mají tóny, které vytvoří spolu s vlasy velice vzrušující efekty.

Tip 5:

Brunety si mohou v tomto roce vybírat mezi velice výraznými barvami, aby dosáhly žádaného výsledku. Klíčovým prvkem oblečení jsou v tomto roce lesklé a třpytivé prvky. Pro jakoukoli barvu vlasů tedy platí, že je krásná, pokud jsou vlasy zářivé a lesklé. Pokud se vlasy lesknou, hodí se k nim jakékoli výrazné barvy, které jsou letos módní.

Řeč barev

-  Nepoužívejte příliš mnoho červené. Pokud je jí moc, unavuje oči a může obtěžovat okolí.

-  Růžová dokáže pomoci navodit intimní atmosféru. Zdůrazňuje ženské rysy. Je tou správnou volbou pro romantické setkání. Nepřežeňte to však. Růžová implikuje hebkost a jemnost. 

- Tmavě zelená pomáhá uvolnit. Naznačuje rovněž spolehlivost a vyváženost osobnosti.  

- Chcete-li někoho rozveselit, noste žlutou. Tato barva vždy přitahuje pozornost.  

- Černá naznačuje moc a sílu, eleganci a sofistikovaný vkus.  

- Chcete-li vyvolat dojem jednoduché čistoty a síly, noste bílou. Příliš mnoho bílé, však může vyvolat chladný dojem a působit uměle.  

Výběr článků

Načítám