Hlavní obsah

AXA Bank jde proti proudu - zvýšila úrok spořicího účtu na 2,5 % p.a.

Komerční článekAXA Bank Europe, organizační složka

AXA Bank přišla s výhodnou nabídkou úročení u svého spořicího účtu. Klienti, kteří si otevřou účet, získají zvýhodněnou sazbu 2,5 % p.a. garantovanou minimálně do konce března 2013, a to v době, kdy většina bank úroky naopak spořicího účtu snižuje.

AXA Bank jde proti proudu - zvýšila úrok spořicího účtu na 2,5 % p.a.

Článek

Zatímco aktuálním trendem na trhu je snižování úročení u spořicích účtů, AXA Bank naopak nabízí vynikající 2,5% roční zhodnocení. Zvýhodněnou základní úrokovou sazbu získají všichni klienti, kteří si do 15. 12. 2012 požádají o založení spořicího účtu. Vyšší úrok bude garantován minimálně do konce března 2013. Za založení ani za vedení účtu navíc neplatíte žádné poplatky.

Velkou výhodu Spořicího účtu je, že peníze z něj můžete čerpat kdykoli. Díky internetovému bankovnictví, které je zcela zdarma, můžete snadno sledovat vývoj zůstatku na účtu a zadávat platby. Navíc zdarma získáte standardní platební kartu VISA Electron, kterou lze využívat v ČR i v zahraničí pro platby v obchodech i pro výběr z bankomatů.

Spořicí účet si můžete založit během několika minut on-line na webu www.axa.cz. Další možností je domluvit si osobní schůzku s poradcem či tradiční sjednání u přepážky na pobočce AXA.

Výběr článků

Načítám