Hlavní obsah

Agáta přistižena s jiným mužem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Agáta byla přistižena s jiným mužem v koupelně a Jakub exceluje v kuchyni . Sledujte fotogalerii a podívejte se, jak to ve skutečnosti bylo při natáčení TV sponzorského odkazu.

Kuchyňské hrátky

Článek

Patnáct let dělí Agátu Prachařovou a Jakuba od prvního společného natáčení reklamy. Tentokrát se výjimečně sešli, dle jejich slov určitě naposledy, při natáčení 2 televizních sponzorských odkazů společnosti SIKO, která prodává koupelny a kuchyně.  Vystupují zde jako zhrzení partneři, kteří toho svého přistihli v nepříjemné situaci. Jakub exceluje v kuchyni a Agáta byla přistižena v koupelně.

Agáta přistižena

My to máme hezky rozdělené, já se ráda sprchuji a Jakub hodně rád a dobře vaří, takže jsme v rolích naprosto věrohodní“ volala z koupelny Agáta.

Nejdramatičtějším momentem natáčení je scéna, kdy je Agáta přistižena Jakubem ve vaně se sousedem, kterého hraje mistr světa v kulturistice Jindřich Michálek a dodává.  „Nabídka natočit krátkou reklamu, ve které můžu být alespoň na malou chvíli ve vaně s Agátou, i když za dohledu jejího manžela, je pro většinu mužů lákavá.

Do natáčení těchto reklamních spotů se s chutí pustil Petr Jákl. A že výsledek bude skvělý, bylo vidět již při natáčení.

Videospot, fotogalerii z natáčení najdete na http://www.siko-koupelny.cz/bonus/kuchyne.html

Výběr článků

Načítám