Hlavní obsah

5 věcí, bez kterých se moderní podnikatel neobejde

Nápad, obchodní strategie, zkušený tým. Má vaše firma opravdu všechno, aby přežila v moderní soutěži o zákazníky? Projděte si 5 zásadních věcí, které ve vaší firmě nesmí chybět a které ji posunou o krok blíž k úspěšné budoucnosti.

Foto: Vodafone

Chcete být úspěšní v online světě?

Článek

1. Cloud

1. Cloud O cloudových službách už jste pravděpodobně slyšeli. Cloudové úložiště vám pomůže snížit náklady za vlastní servery a další nezbytné technologie.

Hlavní výhodou je ale flexibilita. Díky cloudu se snadněji přizpůsobíte podmínkám aktuální situace a vy i vaši zaměstnanci se snadno dostanete ke všem důležitým souborům, takže můžete pracovat odkudkoli, kde máte přístup na internet.

2. Webové stránky

Mnoho transakcí dnes probíhá online. Vaše webové stránky jsou nejen nástrojem k provedení platby, ale především vaší vizitkou a způsobem, jak k zákazníkům dostat důležité informace – ať už podnikáte zcela online, nebo svou přítomností na internetu podporujete své „offline“ podnikání.

Chcete být úspěšní v online světě? Pak si dejte záležet na tom, aby vaše stránky byly přehledné, jednoduché a správně optimalizované – díky tomu

se také lépe zobrazí ve výsledcích vyhledávání a potenciální zákazníci vás snadněji najdou.

3. Videohovory

3. Videohovory Práce z domova dnes není pouze zajímavým benefitem. Abyste jako firma zvládli fungovat online, je třeba zůstat v kontaktu s kolegy, zaměstnanci i s klienty

a partnery. Díky aplikacím jako Microsoft Teams, Zoom, Skype nebo Vodafone Videokonference můžete své pravidelné meetingy pořádat tak, jak jste zvyklí.

Kromě toho vám tyto služby pomohou přesunout či rozšířit podnikání

Kromě toho vám tyto služby pomohou přesunout či rozšířit podnikání a zůstat v kontaktu se zákazníky i na dálku – například pomocí stále oblíbenějších webinářů. „Moji žáci se mnou cvičí u sebe doma. Studio je otevřené všem, kteří zrovna nemohou nebo nemají chuť si jít fyzicky zacvičit do studia.

V průměru mám přes sto cvičících v jedné lekci,“ říká Eva Scohy, majitelka virtuálního jógového studia Jóguj online, která si na pořádání lekcí přes internet založila nové podnikání.

4. Sociální sítě

Lidé na sociálních sítích týdně stráví hodiny času. Pokud chcete být svým zákazníkům ještě blíže, vydejte se za nimi do jejich oblíbeného prostředí. Zaměřte se na sociální síť, která je vaší cílové skupině nejblíže, nabídněte jim zajímavý obsah a nebojte se promyšlené reklamy. Dobře spravovaný profil na sociální síti navíc může podpořit vaši důvěryhodnost.

5. Rychlý internet

5. Rychlý internet Rychlý a spolehlivý internet je absolutní nutností. Pomalé připojení

5. Rychlý internet Rychlý a spolehlivý internet je absolutní nutností. Pomalé připojení a výpadky internetu se firmám mohou pěkně prodražit. Mnoho zaměstnanců bez stabilního připojení nebude schopno vykonávat svou práci a konstantní problémy s konektivitou mohou vyústit fatálními následky. Také v digitálním studiu Bicepsdigital vědí, že dobré internetové připojení je zkrátka základ. Pro firmu

je důležité, aby data byla neustále přístupná, jejich stahování netrvalo nekonečné hodiny a aby vzdálená spolupráce fungovala hladce.

Nenechte se proto zaskočit problémy s připojením. Sdílení velkých objemů dat, videohovory, webináře, sociální sítě a mnoho dalšího se odehrává online.

Nenechte se proto zaskočit problémy s připojením. Sdílení velkých objemů dat, videohovory, webináře, sociální sítě a mnoho dalšího se odehrává online. Buďte u toho taky! Gigabitový internet o rychlosti 1 Gb/s do své firmy seženete

už dnes u Vodafonu Business.

Výběr článků

Načítám