Hlavní obsah

3+10 důvodů, proč navštívit autorizovaný servis Peugeot právě teď

Novinky, Peugeot

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skvělá zpráva pro majitele vozů Peugeot! Nyní je pravý čas pro návštěvu autorizovaného servisu. Na nic nečekejte a jeďte! Přinášíme 3 důvody, proč se tam vypravit s vozem jakéhokoli věku a 10 důvodů, které budou zajímat hlavně majitele starších vozů.

Služby autorizovaného servisu Peugeot se vyplatí u nových i u starších vozů

Článek

Ve všech autorizovaných servisech značky Peugeot můžete aktuálně zakoupit zimní příslušenství se slevou 20 %, druhou sadu kol z lehkých slitin se slevou až 39 % a za kompletní podzimní prohlídku zaplatíte pouhých 399 Kč. Tyto tři argumenty nepochybně zlákají každého majitele vozu Peugeot. Možná kromě těch, kteří vlastní starší vůz. Ti si často kladou otázku: „Vyplatí se u starého vozu jezdit do drahého autorizovaného servisu? Nevystačím si s levnější garážovou opravnou?“ Odpověď je jednoznačná: ano, vyplatí! Důvodů, proč svěřit i starší ojetý vůz profesionálům, je celá řada – přinášíme deset nejdůležitějších.

Důvod č. 1 – Cena opravy. Říká se, že peníze jsou vždy až na prvním místě, a nejinak je tomu i u cen za servis auta. Každý samozřejmě hledá nejvýhodnější nabídku, a tu vám díky programu Peugeot – Každý věk má své výhody nabídnou přímo v autorizovaném servisu. Na originální díly je poskytována sleva, která je tím vyšší, čím starší je vaše auto.

Péči o váš vůz svěřte odborníkům

Důvod č. 2 – Ještě výhodnější repasované díly. Vybrané díly (například filtry pevných částic FAP) nechává Peugeot odborně repasovat tak, aby byla garantována jejich plná funkčnost srovnatelná s novým originálním dílem. Takové díly jsou cenově ještě výhodnější a je na ně samozřejmě poskytována záruka jako na nový díl.

Filtry pevných částic má Peugeot levnější než v neautorizovaný servis

Důvod č. 3 – Správný postup při opravě. Nutnou součástí správné opravy či servisu vozu je také 100% dodržování pracovních postupů stanovených výrobcem. Jen v autorizovaném servisu máte jistotu, že bude celá oprava provedena správně.

Důvod č. 4 – Bezpečnost. Pouze použití originálních náhradních dílů s garancí jejich správné montáže je zárukou udržení vysoké úrovně bezpečnosti vašeho auta. Důvod č. 5 – Spolehlivost. Díky tomu, že originální díly jsou identické s těmi, které jsou použity při samotné výrobě vozu, může se majitel i staršího vozu plně spolehnout na jejich trvanlivost. To samé platí i o jejich 100% funkčnosti, protože díly jsou autorizovaným servisem objednávány přímo pro konkrétní vůz. To je tedy důvod č. 6 – Funkčnost.

Používáním originálních náhradních dílů předejdete nečekaným problémům

Důvod č. 7 – Komfort a jízdní vlastnosti. Pouze, pokud je automobil jako celek stále udržován originálními díly, nabízí řidiči a posádce očekávanou úroveň komfortu a jízdních vlastností.

Důvod č. 8 – Záruka. Na originální náhradní díly poskytuje Peugeot samozřejmě plnou záruku, neboť si je jistý jejich kvalitou.

Nový, nebo ojetý – všem se vyplatí jezdit do autorizovaného servisu

Důvod č. 9 – Profesionální příjem zakázky. Již při samotném příjmu vašeho vozu do servisu vám bude zkušeným technikem přesně vyčíslena cena opravy týkající se jak dílů, tak práce, protože každý servisní úkon má přesně stanovenou délku trvání. Každý zodpovědný motorista musí uznat, že zmíněné hlavní výhody opravy a údržby staršího Peugeotu v autorizovaném servisu dávají skutečně smysl a zároveň prokazatelně přispívají k nižší ztrátě hodnoty ojetého vozu. A to je zároveň důvod č. 10.

Profesionální příjem zakázky zaručuje, že cena opravy bude vyčíslena předem

V autorizovaném servisu vašemu autu nehrozí snížení bezpečnosti

Výběr článků

Načítám