Hlavní obsah

10 tipů, díky kterým bude pleť svěží, zářivá a zdravá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá žena touží po krásné a zdravé pleti. Víme jak na to! Připravili jsme pro Vás 10 tipů, které Vám zaručí krásnou a zdravou pleť.

Sensibio Bioderma

Článek

1. SPRÁVNÁ VOLBA kosmetických produktů je jeden ze základních kroků k tomu, aby naše pleť byla zdravá, svěží a hlavně bez jakýchkoliv známek podráždění. Podle typu pleti si volíme i odličovací a čisticí produkty. Pleť se nám v průběhu roku může měnit, a proto vždy důkladně zvažte, jakou hygienu vaše pokožka právě potřebuje. S produkty na citlivou pokožku nikdy nic nezkazíte.

2. ČISTÉ RUCE jsou samozřejmostí, abychom si nezpůsobili nějaký nepěkný problém. Nečistoty a bakterie z rukou se lehko dostanou na tvář a mohou způsobit zánět. Proto si ruce důkladně myjte mýdlem. A ani v průběhu dne není vhodné časté dotýkání se tváře rukami.

3. ČAS jen pro sebe a svou pokožku. Mějte se rády a dopřejte své pokožce čistotu, aby měla možnost se dostatečně zregenerovat, netrpěla a odvděčila se vám svou krásou a svěžestí.

4. KAŽDÉ RÁNO si pokožku vyčistěte, a to i tehdy, když se vám to zdá zbytečné. V noci se pleť regeneruje, odumřelé buňky se odlupují a vznikají nové. Potíme se. Přebytečný maz nám zůstává na povrchu pokožky. Jednoduchým jemným namydlením pomocí Sensibio Gel Moussantu se zbavíme i těch nejmenších nečistot. Takto jednoduše si pleť osvěžíme, hydratujeme, probudíme k novému dni a připravíme na nanesení krému a make-upu.

5. V PRŮBĚHU DNE, pokud si odběhnete do posilovny nebo na náročnou poradu, vám pomůžou Sensibio H2O micelární ubrousky. Pleť si jimi jemně přetřete kdykoliv v průběhu dne, když máte pocit, že jste zpocená, potřebujete se osvěžit nebo nanovo přepudrovat tvář. Sensibio H2O micelární ubrousky jsou praktickým pomocníkem a měly by mít místo v kabelce každé ženy.

6. KAŽDÝ VEČER si dopřejte očistu. Udělejte si z toho rituál. Zbavte pokožku make-upu a všech nečistot. I když make-up nepoužíváte, vaše pleť dostává v průběhu dne zabrat. Množství nečistot, které na ní sedají, ji pořádně zatěžují. Ideální je dvojfázová očista. Nejdříve pokožku umyjte pomocí Sensibio Gel Moussantu. Jemně napěňte a krouživými pohyby masírujte tvář včetně očí. Nezapomeňte na krk a dekolt. Pokožku jemně osušte. Následně si oči a celou pokožku tváře a dekoltu dočistěte micelární vodou Sensibio H2O. Naneste ji na vatový tampon a odstraňte poslední zbytky nečistot. Tento rituál si vaše pleť zaslouží opravdu každý večer.

Jak odlíčit vaši pleť správně naleznete zde.

7. RTĚNKU odličte jako první. Micelární voda Sensibio H2O odstraní každou rtěnku, a to i voděodolnou, snadno a rychle. Rtěnku odličte pomocí Sensibio H2O ještě předtím, než si pleť umyjete a vyčistíte pěnivým gelem Sensibio Gel Moussant.

Sensibio komplexní odličovací péče

8. KRK A DEKOLT si též žádají naší pozornost. Při každém odličování a čištění pleti myslete i na tyto partie.

9. JEMNÉ TAHY. Kvalitní čisticí a odličovací produkty účinně odstraňují všechny nečistoty bez zbytečného drhnutí a natahování pokožky. Jemný přístup se vám vyplatí hlavně v okolí očí, kde je pokožka nejtenčí. Jinak riskujete vznik vrásek.

10. UŽÍVEJTE SI TO. Vytvořte si z čištění pleti příjemný rituál, který Vám zpříjemní ráno i večer. Děláte to pro svou krásu a jejím základem je zdravá a čistá pokožka.

Sensibio komplexní odličovací péče

Výběr článků

Načítám