Hlavní obsah

1. Realitní a finanční festival Evoluce 2020

Novinky, FINfest

Spojené nejvýznamnější finanční a realitní konference FINfest EFPA a 5. realitní konference vypuknou v konferenčním centru pražského hotelu Clarion již 20.11.2019.

Foto: Pavel Hrádek

Odborná realitní konference

Článek

Vyvrcholení odborné konferenční sezony: 1. Realitní a finanční festival Evoluce 2020.

Foto: FINfest

FINfest

Spojené konference FINfest EFPA a 5. odborná realitní konference již 20.11.2019

Spojené nejvýznamnější finanční a realitní konference FINfest EFPA a 5. realitní konference vypuknou v konferenčním centru pražského hotelu Clarion již 20.11.2019. Půjde jednoznačně o nejvýznamnější finanční i realitní konferenci tohoto roku, festival, kde se největší špičky oborů setkají na jednom místě a v jeden den.

Konference v číslech:

  • 10 sálů s programem: finance, reality a osobní rozvoj
  • 75 workshopů, přednášek a panelových diskusí
  • 100 špičkových řečníků
  • 1000+ platících návštěvníků
  • na 20.000 finančních a 8.500 realitních makléřů v mediálním dosahu
  • záštitu nad akcí převzala ARK ČR, MMR, ČASF, HK

Festival, na kterém by neměl chybět žádný finanční ani realitní profesionál sledující nové trendy.

Hlavním tématem konference je EVOLUCE 2020. Nebudou chybět názory odborníků a vizionářů z oboru finančního poradenství a realitního trhu, novinky v aplikacích, kontroverzní diskuse a názory.

Foto: FINfest

FINfest

Foto: Pavel Hrádek

Odborná realitní konference

V sekci realit budou hlavními tématy:

  • Regulace: TOP diskusí akce bude panelová diskuse na téma Realitní zákon očima zákonodárců za účasti zástupců z Poslanecké sněmovny ČR pan poslanec Petr Dolínek z ČSSD, pan poslanec Vojtěch Munzar z ODS, Nebude chybět ani zástupce ministerstva pro místní rozvoj, které zákon připravuje. Nebude to nikdo jiný než osoba nejpovolanější, náměstek ministryně David Koppitz a Petr Morcinek majitel M reality.
  • Podnikání a inspirace: Souboj realitních konceptů. Podnikatelský realitní úspěch ze zahraničí (Amos Naim, Izrael-patří mezi nejúspěšnějších franšízantů a makléřů sítě Keller Williams.
  • Novinky: Realitní příběhy v 10ti minutách. Třaskavé realitní duely. Diskusní kruhy.
  • Investice: Kde stále hledat investiční nemovitosti? Utajená cesta k náborům nemovitostí.
  • Vývoj trhu: Jak se propadne realitní trh? Bude rok 2020 rokem změn? Je orná půda stále v kurzu investorů? Budoucnost franšíz a digitalizace.
  • Marketing makléře: Úspěch homestagingu? Správná kalkulačka! Efektivní marketing v realitách

Pro workshopy z oblasti osobního rozvoje jsou vyhrazeny dva sály s celodenním programem. Dozvíte se, jak využívat ve své práci LinkedIn a Facebook. Jak pracovat na své osobnosti a řídit svůj čas tak, abyste byli úspěšní v práci a spokojeni ve svém soukromém životě. Najdete hranici mezi zvyšováním obratu, profesionalitou a vedením zaměstnanců. Vyzkoušíte si virtuální realitu. Naučíte se správně analyzovat data. Můžete se zúčastnit uzavřených diskusních skupin, kde kolegové z oboru sdílí své zkušenosti s placeným poradenstvím, investičním poradenstvím, financováním bydlení a prodejem realit.

Foto: FINfest

FINfest

Foto: Pavel Hrádek

Odborná realitní konference

Kromě toho pro vás pečlivě připravují workshopy plné aktuálních informací a novinek naše partnerské společnosti. Diskutovat se zástupci nejvýznamnějších hráčů na trhu pak můžete u jejich vystavovatelských stánků. Po oficiální části bude také následovat after party.

Díky propojení světů finančních poradců a realitních makléřů vznikne bezkonkurenční akce nabízející:

  • networking s nejvíce účastníků v jeden den a na jednom místě z řad nezávislých finančních poradců, realitních makléřů i odborné veřejnosti.
  • možnost setkat se s nejvyššími manažery a majiteli poradenských a realitních firem, předními zástupci producentů (pojišťoven, bank a investičních společností) a vedoucími zástupci státních i profesních organizací.
  • partnerské společnosti mají jedinečnou možnost se prezentovat v uceleném systému konferencí s celorepublikovou působností. Unikátní příležitost oslovit v jeden den a na jednom místě top finanční poradce a realitní makléře.

Organizátoři jsou leadery v oblasti nezávislých finančně-poradenských konferencí (FINfest), v oblasti profesních standardů a vzdělávání poradců (EFPA) a ve vzdělávání realitních makléřů a manažerů (RVI).

Řečníci i účastníci se budou moci potkat i na konferenční Afterparty, která v předvánoční neformální atmosféře zahrne prostor pro networking, zábavu i dobročinné aktivity (podporujeme projekt Šance).

Foto: Pavel Hrádek

Odborná realitní konference

Účastníci konference se mohou těšit i na bohatý catering a skvělou konferenční aplikaci.

Zvýhodněné partnerské vstupenky objednávejte přímou cestou >>> ZDE

Více dalších informací na www.realitnikonference.cz

Výběr článků

Načítám