Hlavní obsah

Odhodlejte se ke změně. Nabízíme 6 dobrých důvodů, proč změnit dodavatele energií

Komerční článek

Každý z nás může žít lépe. Stačí si vybrat partnera, který nabízí něco navíc. Takového, který se přizpůsobí vašim požadavkům, nestojí na místě a jedná s vámi narovinu. Jak jej ale vybrat?

Odhodlejte se ke změně. Nabízíme 6 dobrých důvodů, proč změnit dodavatele energií

Článek

1. Ušetřete až 22 % na ceně plynu a elektřiny

Přestože v případě výběru nového dodavatele energií je třeba dávat si pozor i na další faktory, na výslednou cenu budete určitě brát ohled. Při přechodu k dodávkám od energetické společnosti E.ON můžete ušetřit až 22 % na ceně plynu a elektřiny.

2. Nechejte si vracet přeplatky

Většina energetických společností převádí přeplatky do dalšího fakturačního období, jiné mají stanovenou hranici, od které peníze vrátí. Z velkých energetických společností zasílá odběratelům přeplatek automaticky E.ON.

3. Získejte dotace na kotel a zateplení

E.ON vám pomůže s výběrem kotle či tepelného čerpadla, zajistí administrativu spojenou s žádostí o dotace a následně vám nový kotel doveze a nainstaluje. Úplně bez starostí tak můžete získat dotaci až 127 tisíc korun. Více se dozvíte na http://www.kotelbezstarosti.cz.

4. Využijte zákaznického programu plného výhod

Společnost E.ON připravila pro své zákazníky program výhod s názvem E.ON Bonus. Věrnostní program sdružuje nabídky služeb a nabízí je domácnostem za výhodné ceny.

5. Mějte vždy přehled díky online zákaznickému portálu

Sledovat spotřebu domácnosti, zkontrolovat stav zaplacených záloh nebo změnit kontaktní údaje. To vše můžete zařídit prostřednictvím online zákaznického portálu společnosti E.ON na adrese Energie24.cz.

6. Odpusťte si starosti s převodem smlouvy

A to nejlepší na konec. Změna dodavatele je jednodušší, než si myslíte. Společnost E.ON nabízí v tomto směru komplexní servis, který vám ušetří čas s papírováním a ve výsledku tak i peníze.

Odhodlejte se ke změně už teď. Začnete na https://www.eon.cz.

Výběr článků

Načítám