Hlavní obsah

Platy v Česku rostou. Jak jste na tom vy?

Komerční článekwww.personalistka.cz

Nárůst platů a zaměstnaneckých výhod v letošním roce je znatelný a pomáhá v nezaměstnanosti. Nejde jen o mzdové ohodnocení, ale především o různé benefity, kterými se snaží zaměstnavatelé upoutat a motivovat své zaměstnance.

www.personalistka.cz

Článek

Vzhledem k tomu, že se mnoho lidí stalo v minulosti nezaměstnanými, ať už dobrovolně nebo z nadbytečnosti, vznikly přirozeně instituce, které se zabývají pomocí při hledání práce. Ať už se jedná o instituce v podobě úřadů práce, specializující se na hledání pracovních nabídek pro nezaměstnané, nebo různé personální, poradenské a pracovní agentury.

Spousta z nás v práci spokojená není, většinou nemáme možnost se plně realizovat, rozvíjet nebo očekáváme za svoje pracovní výkony vyšší ohodnocení, a i proto bychom čas od času měli sledovat aktuální volná pracovní místa, například na internetu, kde jsou pracovní nabídky dostupné na jednom místě a k dispozici kdykoliv podle naší potřeby – jako na webových stránkách www.personalistka.cz

 Vyhledat tu nejlepší nabídku je snadné

Personalistka.cz je oblíbený pracovní portál zveřejňující přehledné nabídky volných pracovních pozic, zaměstnání a brigád z celé České republiky. Hlavním cílem pracovního portálu Personalistka.cz  je pomáhat najít snadno lepší, kreativnější a kvalitně ohodnocené pracovní místo podle vaší kvalifikace, zájmu, vašich přání i představ. Služby portálu Personalistka.cz jsou pro uchazeče zcela zdarma a bez nutnosti jakékoliv registrace.

Na stránkách Personalistka.cz najdete nabídky práce a brigád od významných zaměstnavatelů v ČR, personálních a pracovních agentur, až po menší firmy a drobné živnostníky. Nabídky práce a zaměstnání se každý den aktualizují a dávají možnost rychlé odpovědi na inzerci práce jedním klikem.

 Přehledné a poutavé

Spokojenost s pracovním portálem Personalistka.cz nám potvrdila i vedoucí brněnské pobočky personální agentury Žirafa.cz paní Dagmar Palinková: “Jako významná personální agentura s pobočkami po celé České republice využíváme samozřejmě několik pracovních portálů, ale pracovní portál Personalistka.cz byl pro nás přínosem v rozšíření inzertních služeb v oblasti zaměstnání a lidských zdrojů, zejména pro svoji přehlednost a vyhledávanost u zájemců o práci“.

V současné době nabízí portál Personalistka.cz přes 10.000 aktivních nabídek práce a brigád z celé České republiky a díky možnosti vložení inzerce práce zdarma se nabídky práce každým dnem navyšují a aktualizují.

Výběr článků

Načítám