Hlavní obsah

Zaskákejte si, pro radost i pro zdraví! Trampolíny jsou hitem současnosti

Komerční článek

Skákání na trampolíně je efektivní pohybovou aktivitou. Rovnoměrně zatěžuje všechny svalové partie, podporuje fyzickou kondici, zpevňuje postavu a také napomáhá hubnutí.

Děti a trampolína

Článek

V dnešní době máme k dispozici množství způsobů a prostředků zábavy, relaxace i sportu. Také trampolíny jsou nám mnohem dostupnější, než si můžeme pamatovat z dob minulých. Zatímco dříve byly trampolíny určené jen omezenému okruhu sportovců či akrobatů, v současnosti si skákání na trampolíně může dopřát takřka každý.

Trampolíny si jako zábavnou atrakci užívají zejména děti. Také dospělým však skákání přináší zábavu. Znamená také zdravé cvičení, sportovní aktivitu, způsob utužování kondice, prostředek hubnutí či aktivní relax.

Děti dovádí na trampolíně

Stav beztíže i volný pád

Skákání na trampolíně je efektivní pohybovou aktivitou. Rovnoměrně zatěžuje všechny svalové partie, podporuje fyzickou kondici, zpevňuje postavu a také napomáhá hubnutí.

Skákání aktivně ovlivňuje každou buňku lidského těla. Při výskoku se v nejvyšší poloze tělo na okamžik dostává do stavu beztíže, aby se následně dostavil volný pád. Dochází tak ke stimulaci krevního oběhu a vyššímu prokrvování tkání. Zlepšuje se okysličení buněk, je tak podporována jejich správná funkce.

Děti dovádí na trampolíně

TIP na nákup trampolín – HAWAJ.cz

Výběr článků

Načítám