Hlavní obsah

MÓDA: Kobzanová si vyzkoušela svatební šaty

– PRAHA

Modelka a bývalá misska Diana Kobzanová předvedla šaty módní návrhářky Jiřiny Tauchmanové, které se v úterý dražily. Sama však zatím nepomýšlí na to, že by svatební róbu oblékla při vlastním obřadu.

Foto: Diana Váňová

Nymburský půlmaraton pošesté

Článek

Výtěžek z vydraženého modelu činí 65 tisíc korun a poputuje na konto Kapka naděje. Kobzanové se předváděné svatební šaty velmi líbily, vlastní veselku však rozhodně nechystá.

Přesto připustila, že s partnerem, fotbalistou Martinem Jiránkem, už manželství letmo probírala. "Mluvíme o svatbě, že ta možnost tady je, ale nerozebírali jsme to zatím do podrobností, kdy a kde by to mělo být. Jestli to bude ještě letos, to opravdu nevím," uvedla Diana.

Na bílé netrvá

Modelka rovněž přiblížila svou představu, jaký model by si pro svatební den vybrala. "Vdávat bych se chtěla v něčem jednoduchém. Nemám ráda přemrštěné, obrovské sukně s upnutými korzety a miliónem volánků, mašliček a perliček. Nemám ráda přeplácané róby. Barva klidně i šampaň. Nemusela bych trvat na bílé," popsala Kobzanová, která se loni o Vánocích s Jiránkem rozešla, za pár dnů však byli opět spolu.

Na přehlídce se prezentovala i celá kolekce letošních svatebních modelů. "Jsou každopádně netradiční. Jsou barevné - zelenkavé, růžové, béžové, vůbec nejsou bílé. Střihy jsou všechny přiléhavé a mají větší dekolty. Jsou to korzetové šaty vcelku, hodně upnuté s vysokými rozparky," uvedla návrhářka Jiřina Tauchmanová.

TIP NOVINEK:
Více snímků naleznete ve fotogalerii.

Reklama

Související témata:

Související články

MÓDA: Eva Herzigová ve svatební róbě

Topmodelka českého původu Eva Herzigová je ve světě módy stále žádanou. Naposledy ji vyzval italský návrhář Fausto Sarli, aby v Římě předvedla jeho kreace....

MÓDA: Kurková rozvířila New York

Na módním týdnu v New Yorku se konala přehlídka nejluxusnějších značek, které předvedly nejen nejžádanější modelky včetně české Karoliny Kurkové, ale také...

Pavla Charvátová zaujala sexy modelem

Ačkoliv se moderátorka televize Nova Pavla Charvátová objevuje na obrazovce v decentních kostýmcích, má moc ráda extravagantní odvážnou módu. Nejčastěji sice...

Výběr článků

Načítám