Hlavní obsah

MÓDA: Jana Doleželová předvedla šperky

JABLONEC NAD NISOU

Miss ČR 2004 Jana Doleželová se ve středu zúčastnila módní přehlídky v jabloneckém divadle, kde spolu s dalšími modelkami předvedla novou kolekci bižuterie firmy Jablonex.

Foto: VLASTIMIL VOJÁČEK

Břeclav očima fotoklubu fotoklub-breclav.cz

Článek

Obdobné přehlídky pořádá Jablonex tradičně již několik let. Pravidelně se na nich autorsky podílejí přední čeští návrháři. Letos jím byl Josef Ťapťuch, který se pro přehlídku inspiroval nejen módními trendy. "Zavzpomínal jsem si na vlastní začátky v oblasti módní tvorby," uvedl.

Bižuterii, která modely doplňovala a dotvářela, považuje za svébytný módní doplněk. "Zvláště bižuterie patří mezi doplňky, které mohou neuvěřitelným způsobem dotvořit a často i úplně změnit vzhled, charakter i smysl oděvů, potažmo jeho nositelky," vysvětlil návrhář.

Městské divadlo v Jablonci nad Nisou bylo sice prvním, ale zdaleka ne posledním místem, kde budou mít lidé možnost přehlídku nové kolekce Jablonexu vidět. Podle místopředsedy představenstva Pavla Kopáčka se stejně jako v minulých letech představí například v New Yorku, Londýně, Montrealu či Petrohradu.

:. Jana Doleželová byla mezi modelkami, které předvedly návrhy obohacené šperky. Foto: ČTK/Radek Petrášek

:. Modelky včetně Jany Doleželové (vlevo) se oblékly do šperků od Jablonexu. Foto: ČTK/Radek Petrášek

:. Miss ČR 2004 předvedla šperky známé jablonecké bižuterie. Foto: ČTK/Radek Petrášek

Reklama

Související články

MÓDA: klenoty dominovaly šatům

V uplynulých dnech se ve Victoria and Albert museum v Londýně konala přehlídka, která zdůraznila především šperky z dílny slavného klenotnictví Swarovski.

Výběr článků

Načítám