Hlavní obsah

Zřízenec na britském letišti házel se zavazadly tak, že padala z vozíku

Šokující záběry ve čtvrtek natočila jedna z cestujících na letišti v anglickém Manchesteru. Letištní zřízenec na nich házel zavazadla pasažérů do vozíku tak nešetrným způsobem, že některá z nich padala rovnou na zem. Zaměstnavatel dotyčného muže přislíbil, že se podobná situace v budoucnu nebude opakovat.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Zřízenec na letišti v Manchesteru se se zavazadly přiliš nemazlilVideo: AP

 
Článek

Letištního zřízence natočila při práci 28letá Britka Elizabeth Evansová, která do Manchesteru přiletěla letadlem nízkonákladových aerolinek Ryanair ze španělské Malagy.

Jeden z kufrů, které na videonahrávce spadly na zem, patřil právě jí. „Jsem naštvaná a velmi šokovaná. Byl to úplně nový kufr,“ svěřila se agentuře AP.

Společnost Swissport, která se stará o zavazadla letů aerolinek Ryanair, prostřednictvím svého mluvčího uvedla, že incident nyní vyšetřuje. Za chování svých zaměstnanců se omluvila a slíbila, že udělá vše potřebné, aby se podobný incident v budoucnu neopakoval. To přislíbil i Ryanair.

„Z nahrávky, na níž zaměstnanec Swissportu nepřijatelně manipuluje se zavazadly, jsme zklamáni. Incident jsme proto ihned začali se společností řešit,“ prohlásila mluvčí letiště v Manchesteru.

Reklama

Výběr článků

Načítám