Hlavní obsah

Zpěvačku Lily Allenovou vyhodili ze školy za orální sex

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Mladá britská zpěvačka Lily Allenová byla před několika lety vyhozena ze školy kvůli poskytování sexuálních služeb svým spolužákům. Školu byla nucena opustit v ten moment, kdy ji učitelé přistihli, jak dělá dobře několika spolužákům.

Článek

Mírně obscénní Angličanka se při poskytování rozhovorů nikdy příliš nestyděla, ale teprve pro magazín Rolling Stone odhalila, jak daleko její odvážné sexuální praktiky v mládí zacházely.

Magazínu řekla Allenová doslova: "Dělala jsem s klukama věci, které jsem v tak mladém věku dělat neměla. Provozovala jsem s nimi orální sex... nechtěla bych to ale nějak rozebírat. Nebylo to v pořádku."

Zpěvačka ale trvá na tom, že přestože její sexuální služby spolužákům učitele přiváděly k šílenství, tak její rodiče nebyli zprávou rozrušeni. Představitelé školy je totiž o celé kauze neprodleně informovali. "Bylo jim to fuk. Jsou produktem šedesátých let, také si něčím takovým trochu prošli," uvedla populární britská zpěvačka.

Reklama

Související články

Tak trochu zlobivá Lily

Lily Allen: velmi mladá, mírně rebelující, přisprostlá, zábavná. Má ráda ska i pop a všechno si to zpracovává po svém.

Výběr článků

Načítám