Hlavní obsah

Zoufalá matka ohlásila bombu v letadle, chtěla zabránit svatbě své dcery

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaroslavl

Nešťastnou matku dovedly obavy o budoucnost dcery až k podlému činu. Nejmenovaná žena z Ruska chtěla tak moc zabránit sňatku své dcery s cizincem a jejímu odjezdu do zahraničí, že nahlásila bombu na palubě letadla, kterým její dítě mělo odletět. Za šíření poplašné zprávy byla na začátku tohoto týdne zadržena policií.

Foto: Profimedia.cz

Ruské letiště Moskva-Domodědovo, kde se incident odehrál

Článek

Zoufalé ženy dělají zoufalé věci, zní název známé knihy a v tomto případě se jen potvrzuje. Policie na moskevském letišti Domodědovo musela tento týden zastavit plánovaný odlet letadla do Maroka poté, co obdržela anonymní hlášení, v němž anonym oznámil, že se na palubě nachází žena plánující sebevražedný bombový útok.

Šestapadesátiletá obyvatelka ruského města Jaroslavl byla zatčena krátce po telefonátu, informovala ruská média.

„Její dcera se nedávno zamilovala do Maročana a plánovala s ním sňatek. Chtěla se do Maroka přestěhovat. Žena byla proti jejich manželství a nechtěla, aby dcera odjela do zahraničí,“ popsala policejní mluvčí příčiny ženina zkratkovitého jednání.

Reklama

Výběr článků

Načítám