Hlavní obsah

Znesváření sousedé si vzájemně nosili pytle s odpadky před dům

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dover

Velmi bizarní podívaná se tento týden naskytla lidem v britském Doveru. Dva evidentně znepřátelení sousedé si tam půl hodiny přenášeli pytle s odpadky od domu jednoho z nich k domu toho druhého a zpět. Během komické akce, kterou natočil místní pošťák, na sebe při tom nepromluvili jediné slovo, informoval server Daily Mail.

BEZ KOMENTÁŘE: Sousedi si půl hodiny vzájemně nosili pytle s odpadky před své domy

 
Článek

To, co předváděli sousedi z anglického hrabství Kent s odpadky, by snad nevymyslel ani režisér té nejpovedenější hollywoodské komedie. Oběma mužům zřejmě vadilo, že se odpadky hromadí u jejich domu. Nejjednodušší proto bylo vzít je a přes ulici odnést před protější dům.

To si samozřejmě vždy ten druhý nenechal líbit, pytle popadl a zase je vrátil zpátky k domu svého souseda. To se za neutuchajícího smíchu okolo stojících opakovalo neustále dokola - dva muži vyzbrojeni fialovými pytli se smetím křižovali silnici tam a zpět.

Třiatřicetiletý pošťák Pete Sykes, který incident natočil, to pojmenoval "Odpadkový tenis".

"Bylo to opravdu vtipné. Dělali to asi půl hodiny, ale při tom se vůbec nehádali," popsal pro místní noviny Dover Express.

A jak dodal, nemůže se dočkat dalšího dne, kdy se bude opět svážet odpad. On i jeho kolegové jsou totiž zvědaví, jak tato sousedská válka dopadne.

Reklama

Výběr článků

Načítám