Hlavní obsah

Zloději chtěli bankomat, místo toho strhli celou zeď

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fiaskem skončil pokus zlodějů dostat se k bankomatu v britském Beaminsteru v hrabství Dorset. V noci z pátku na sobotu se pokusili malým bagrem vybourat bankomat ze zdi v historickém centru městečka. Místo toho však strhli celou zeď a lup skončil zavalený v sutinách. Policie po pachatelích pátrá.

Foto: Profimedia.cz

Zeď historického domu neodolala snaze lupičů ukořistit bankomat.

Článek

Jak informoval Daily Mail, zloději se pokusili vybourat bankomat krátce po čtvrté hodině ranní. Použili k tomu malý bagr, který ukradli na nedaleké stavbě. Plán ale hrubě nevyšel.

Zeď historického domu nevydržela nápor a spadla téměř celá. Bankomat zůstal uvězněn pod sutinami. Zloději se ho ani nepokoušeli vyprostit a raději utekli pryč. „Viděla jsem, jak do té zdi najíždí bagrem. Stále tam a zpět, tam a zpět a najednou celá zeď spadla,“ uvedla pro BBC žena, kterou snaha zlodějů probudila.

Foto: Profimedia.cz

Podle policiea svědků, zůstal bankomat v sutinách.

Pachatelé se z místa činu dostali tmavým audi. Namístě zanechali kromě bagru ještě rovněž odcizený vůz Land Rover. Obrovské štěstí měl člověk spící v prvním patře domu. Podle slov policistů nechybělo mnoho a zloději mohli strhnout dům celý.

Foto: Profimedia.cz

Místo činu opustili zloději nakvap.

Místní se rovněž divili, jaký cíl si zločinci vybrali. „Překvapuje mě, že si ze všech bankomatů v západním Dorsetu vybrali zrovna tenhle. Většinou je buď rozbitý, nebo v něm nejsou žádné peníze,“ sdělila Daily Mailu Rachel Hayballová, která bydlí v sousedství.

Reklama

Výběr článků

Načítám