Hlavní obsah

Zloděj se zkoušel vloupat do baru komínem, uvízl

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sao Paulo

Brazilský rádoby lupič se v úterý v noci pokusil o poměrně originální krádež. Do baru v Sao Paulu se pokusil vloupat komínem, avšak neuspěl. Po několika pohybech si uvědomil, že už nemůže pokračovat dolů, ani vrátit se nahoru. V komínu se totiž zasekl.

Článek

Majitelka baru Cleia Baldonedová se nestačila v úterý v noci divit. Když dorazila okolo půlnoci domů, byla pořádně překvapená, když zahlédla u svého baru zaparkované vozy ambulance a hasičů. Nářek uvízlého zloděje totiž zaslechla žena bydlící vedle a zavolala neprodleně záchrannou službu.

Baldonedová velmi rychle pochopila, co se děje. Když totiž vešla do baru, v krbu zahlédla lupičovy nohy visící z komínu. Hasičům pak prý trvalo více než hodinu, než muže vysvobodili z jeho nechtěného vězení. Část komínu museli nakonec vysekat kladivy.

Lupič, jehož identita nebyla policií odtajněna, byl poté odvezen do nemocnice. V současné době není jisté, zda bude obviněn z nějakého trestného činu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám