Hlavní obsah

Zloděj se slitoval nad chudou majitelkou auta a dal jí peníze

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BELO HORIZONTE

Krádeže aut jsou v Brazílii na denním pořádku a policie se jimi často už ani vůbec nezabývá. Obrovské štěstí tak měla jedna Brazilka, která narazila na zloděje, který měl lidské cítění. Ten když se vloupal do jejího auta a viděl, v jakém je stavu, tak auto opustil bez další snahy ukrást ho a ženě v autě ještě nechal bankovku symbolické hodnoty.

Foto: Profimedia.cz

Auto zloději za krádež zjevně nestálo. Ilustrační foto.

Článek

Flavia Alcantaraová z městečka Belo Horizonte nechala za stěračem pro potencionální zloděje vzkaz, ve kterém je varovala, že její auto vůbec nestojí za ukradnutí.

"Pane zloději, prosím, nekraďte toto auto. Nemá baterie, nemá dokonce ani rezervu, je v opravdu špatném stavu. Děkuji za pozornost," stálo doslova ve vzkazu.

Paní Alcantaraová uvedla, že se jí nakonec přeci jen někdo zcizit pokusil, ale raději ho nechal být a ještě jí v něm nechal bankovku v hodnotě jednoho brazilského realu (asi 12 korun).

"Lupiči se mě asi muselo zželet. Dala jsem tam ten vzkaz, abych upoutala pozornost případného zloděje a zabránila mu tak v ukradení auta, které za to stejně nestálo," řekla žena pro deník Terra Noticias Populares.

Reklama

Výběr článků

Načítám