Hlavní obsah

Život kotěte se dvěma tvářemi netrval dlouho

Novinky, jky

Když se 20. května narodilo na oregonské farmě kotě se dvěma tvářemi, které dostalo jméno Biscuits and Gravy, sociální sítě se proměnily na několik dnů v semeniště milovníků koček a kotě se objevovalo i na profilech lidí, u kterých jste měli za to, že zvířata nemají rádi. Bohužel, příběh skončil po necelých čtyřech dnech podle očekávání odborníků.

Foto: BJ King/Facebook Biscuits and Gravy

Kotě Biscuits and Gravy

Článek

Kocour Biscuits and Gravy se narodil v rodině Kingových společně s pěti sourozenci kočce Keenly. Měl dva čenichy, čtyři oči, dvě maličké tlamičky, ale jen jeden mozek. Nejdříve se kotěti dařilo podle rodinného veterináře velmi dobře. A ač skutečně existují i pozitivní příběhy, jako v případě kočky Frank and Louie, která se stižena stejným osudem dožila 15 let, většina jich bývá smutných.

„Hodně jedl i vylučoval. Jen prostě nerostl. Je to těžká práce pro maličkého tvora nést velkou hlavu se dvěma tvářemi,” napsala rodina na Facebooku, kde založila stránku zaměřenou na pokroky tohoto kotěte.

Tato koťata obvykle nepřežijí déle než jeden den, ale Kingovi věřili, že životní příběh Biscuits and Gravy bude veselejší. Aby mělo kotě šanci, chopili se mateřských povinností Keenly a kotě ručně krmili a udržovali v teple. Bohužel se však jeho zdravotní stav čtvrtý den rapidně zhoršil a kotě pošlo.

„Děkujeme všem, že jste byli tak milí, modlili se a přáli kotěti to nejlepší. Nikdy vám to nezapomeneme,” poděkovala rodina na sociální síti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám