Hlavní obsah

Žirafy málem ukradly hostům snídani

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevšední zážitek si odnesli hosté z hotelu Giraffe Manor ležícího v předměstí Langata v keňském Nairobi. Při snídani jim tam dělala společnost skupinka žiraf, která se od nich rovněž nechala krmit.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Žirafy si přišly pro snídani do hoteluVideo: Caters News, AP

 
Článek

Záběry pořídil Alex Timophy z Moskvy. Když přicházel na snídani, zahlédl dvě žirafy, jak skrz otevřené okno nahlížely do hotelové restaurace.

Uvnitř už se nacházela jeho sedmiletá dcera Amelia, která s tamními zaměstnanci krmila nenasytné přežvýkavce speciálními granulemi. Místo je proslulé nevšedními fotografiemi, na nichž to vypadá, že sudokopytníci tamním hostům doslova kradou snídani z talíře.

„Amelia si moc přála toto místo navštívit, potkat se se žirafami a krmit je byl její sen. Byla tam neuvěřitelně šťastná. Miluje přírodu a toto byl pro ni neuvěřitelný zážitek, Myslím, že Giraffe Manor budeme muset navštívit ještě jednou,“ řekl agentuře AP Timophy.

Místo se rozléhá na zhruba 50 kilometrech čtverečních a bezprostředním setkáním se žirafami nabízí hostům nezapomenutelný zážitek.

Reklama

Výběr článků

Načítám