Hlavní obsah

Zhrzená soutěžící házela v přímém přenosu po porotci vejce

Novinky, zkr
Velká Británie

V talentové soutěži Britain´s Got Talent musela v sobotu večer zasahovat policie. Během přímého televizního přenosu totiž jedna z bývalých soutěžících začala bombardovat porotce Simona Cowella vejci. Byla to odplata za to, že ji v minulé sérii nepustil do dalších kol, uvedl server mirror.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Zhrzená soutěžící házela po porotcovi v živém vysílání vejce

 
Článek

Třicetiletá houslistka Natalie Holtová se objevila vzadu na pódiu jako členka orchestru, který doprovázel soutěžící Richarda a Adama Johnsonovi. Najednou však opustila své místo, vystoupila dopředu mezi oba finalisty s krabicí vajec v ruce a s úsměvem na tváři je začala házet po Cowellovi.

Přesto, že ženu okamžitě zpacifikovala ochranka, přísný porotce schytal pár zásahů a musel se jít převléknout. Organizátoři soutěže na ni následně zavolali policii, žádné další kroky proti bývalé soutěžící podniknout ale nehodlají.

Holtová se po incidentu vyjádřila, že svého činu lituje. „Chci se omluvit Richardovi a Adamovi za to, že jsem zastínila jejich vystoupení. Nikdy předtím jsem neudělala nic podobného a s odstupem času jsem si uvědomila, že to byla hloupost,“ prohlásila.

Oba nadějní zpěváci vystoupení úspěšně dokončili a okamžitě událost komentovali, že to nebyla součást jejich představení. Nicméně už se objevily i hlasy, že šlo jen o reklamní trik, jak k celé show přitáhnout pozornost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám