Hlavní obsah

Ženu popadl amok a v obchodě rozbila 500 lahví alkoholu

Novinky, Tomáš Andres Skoupý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nakupující i prodavači zažili ve středu v supermarketu řetězce Aldi v britském Stevenage absurdní drama. Žena v šedé mikině tu mlčky během pěti minut brala láhve s alkoholem z regálů a rozbíjela je o zem. Situaci vyřešil až příjezd policistů. Vedoucí obchodu škody vyčíslil na 100 tisíc liber (zhruba 2,9 milionu korun).

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Žena do obchodu přišla kolem půl třetí odpoledne. V té době tu bylo kolem padesáti zákazníků, několik z nich její řadění natočilo na mobilní telefon. Nahrávky pak vzbudily velký ohlas na sociálních sítích.

Přítomen byl i televizní moderátor Lee Clark. „Bylo to neobyčejné, nic takového jsem v životě neviděl,“ svěřil se bulvárnímu deníku Sun. „Po celou dobu neřekla jediné slovo a v obličeji měla prázdný výraz,“ dodal.

Když se ji jeden z prodavačů pokusil zastavit, žena po něm dle slov svědků mlčky hodila láhev ginu. Pak se opět vrátila k rozbíjení láhví o podlahu. Ostatní raději počkali na příjezd policie, která ženu zatkla.

Opilý Američan nasedl do kombajnu, nedopadlo to dobře

Koktejl

Podle svědků stihla žena rozbít okolo pěti set láhví alkoholu. Vedoucí obchodu následně celou škodu, včetně ušlého zisku po dobu, co musela být prodejna zavřena, vyčíslil na 100 tisíc liber (zhruba 2,9 milionu korun).

Policie převezla ženu do nemocnice, na podlaze plné střepů a vylitého alkoholu totiž uklouzla a pořezala se na ruce. Motivaci jejího činu osvětlí až další vyšetřování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám