Hlavní obsah

Ženich přišel pozdě na svatbu, nevěsta si vzala souseda

Novinky, nčs

Nedochvilnost se příliš nevyplatila nejmenovanému indickému muži. Ten totiž nestihl vlastní svatební obřad, což rodinu nevěsty pořádně namíchlo. Když pak nešťastník dorazil k oltáři, čekalo ho nemilé překvapení. Nevěsta, která měla s ženichem spory, si mezitím vzala někoho jiného.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Na obranu nevěsty a její rodiny je nutno říct, že ženich neměl jen několikaminutové zpoždění. Místo druhé odpolední na místo dorazil až v noci, což rodinu nevěsty zrovna netěšilo.

Původní pár už přitom měl za sebou neoficiální svatbu před šesti týdny, tradiční oficiální obřad se však měl konat až minulý týden.

Vzhledem k tomu, že indické svatby mnohdy bývají spíš z rozumu než z lásky a nevěsta nemá hlavní slovo, rozhodla se její rodina, že svatba se konat nebude.

Nevěsta u oltáře vzala kramle, ženich se nakonec oženil s vlastní sestrou

Koktejl

Pozdní příchod byl totiž poslední a definitivní tečkou v neshodách obou rodin. Podle listu India Times se měly oba rody přít zejména o věno. Spory dokonce řešila policie.

„Na policii se obrátily obě rodiny. Po počátečních neshodách však nakonec dospěly ke kompromisu a nebyla podána žádná oficiální stížnost. Přesto nevěsta již nejevila o ženicha zájem,” uvedla policie.

A v sobotu si žena ve vesnici nedaleko města Bijnor za přítomnosti místních obyvatel vzala jiného muže ze sousedství, jenž k oltáři dorazil včas, a vše proběhlo bez komplikací.

Kamarádi připravili ženichovi pekelnou rozlučku. Domů cestoval 26 hodin

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám