Hlavní obsah

Žena využila díru na trhu a pomáhá po zkrachovalých láskách

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je běžné, že ne všechny vztahy vyjdou podle představ. Mnohdy se kdysi zamilovaní partneři začnou přímo nesnášet a někdy je zášť tak velká, že se jeden druhého pokouší doslova vymazat ze života. Pokud máte 15 dolarů (340 korun), můžete požádat uživatelku Twitteru, která vymazání partnera udělá za vás.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Uživatelku Twitteru s přezdívkou „Hexappeal“ napadlo, že by mohla využít díry na trhu, a rozhodla se nabídnout své služby dalším uživatelům. Princip spočívá v odstranění nežádoucí osoby na fotografii, zejména tedy expartnerů či expartnerek.

Za úpravu fotografie si zpočátku účtovala žena 10 dolarů (230 korun). Poté, co se její nápad setkal s úspěchem, se rozhodla zdražit na 15 dolarů (340 korun). A zakázky se jenom hrnou, na její tweet odpověděly stovky lidí.

Ačkoliv žena nabádá uživatele pouze k seriózním nabídkám, pochopitelně se objevují i vtipálci, kteří posílají nejrůznější fotografie včetně historických. I tak se dá předpokládat, že si Hexappeal přišla na solidní částku, která může šplhat do tisíců dolarů.

Jak sama uvedla, svoji práci dokonce nedělá ani nějakým pokročilým grafickým editorem a ne vždy je práce dokonalá. Vystačí si s pouhou mobilní aplikací. Dá se tak říct, že vytěžila z minima opravdu maximum.

Reklama

Výběr článků

Načítám