Hlavní obsah

Žena vyhrála 100 miliónů v loterii na čísla ze snu

Novinky, jky

Kanaďanka Olga Benoová z Eastern Passage v Novém Skotsku sázela loterii pravidelně. V květnu roku 1989 se jí zdál sen, podle kterého začala sázet. Věřila totiž, že ten sen měl nějaký význam. Trvalo to sice bezmála 30 let, ale stálo to za to. Nyní vyhrála jackpot ve výši 5,3 miliónu kanadských dolarů, což činí v přepočtu asi 102 miliónů korun.

Foto: Atlantic Lottery

Olga Benoová

Článek

Žena stejná čísla sázela pravidelně od zmíněného snu. Každý si asi umí spočítat, že za ta léta prosázela nemalou sumu. Tato značně nestandardní investice a důvěra v čísla ze snu se jí však nakonec přece jen vyplatily a výhra přišla v tu nejvhodnější možnou chvíli. Žena totiž trpí rakovinou a před deseti lety musela prodat svůj dům, aby měla finance na nákladnou léčbu. Nyní si plánuje postavit malý ranč.

„Svá čísla jsem si samozřejmě pamatovala, mám je v srdci. Měla jsem za to, že je vidím v televizi po losování, ale mám špatné oči. Tak jsem na to zapomněla,” citovala ženu společnost Atlantic Lottery.

Další ráno si žena procházela noviny, když uviděla zmíněná výherní čísla znovu. „První myšlenka byla, že to nemůže být pravda. Že je to jen chyba v novinách. Pak jsem zavolala své sestře a řekla jsem jí, že si myslím, že jsem vyhrála. Odvětila mi, ať jí zavolám, až si přestanu vymýšlet,” směje se Benoová.

Rozmazlování v Disney Worldu

Kanaďance přitom před deseti lety diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém, tedy nejhorším stadiu. Žena se rozhodla prodat dům a přemístit se do nájmu, aby mohla financovat léčbu. Uvedla, že její manžel, děti a vnoučata jí pomohli chorobu porazit a ona nyní plánuje, že je bude rozmazlovat výletem do Disney Worldu.

Žena se stala jedním ze dvou vítězů tahu loterie z 28. prosince. Ten druhý pochází ze západu země a jeho jméno zatím není známo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám