Hlavní obsah

Žena smskovala tak horlivě, až spadla do mrazivé vodní nádrže

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Birmingham

Bezpečnostní kamera v obchodním a bytovém komplexu Mailbox v anglickém Birminghamu zachytila komickou scénku. Mladá Britka Laura Safeová se natolik soustředila na psaní textové zprávy svému příteli, až spadla do nádrže s mrazivou vodou. Ven jí pomohl náhodný kolemjdoucí, uvedl server MailOnline.

BEZ KOMENTÁŘE: Žena smskovala tak horlivě, až spadla do nádrže s vodou

 
Článek

Záběry ukazují 27letou ženu, jak jde dolů po schodech a upírá zrak pouze na svůj telefon. Vůbec si nevšímala, kam vedou její kroky a vešla rovnou do nádrže, kde se nad ní po kroku do prázdna zavřela hladina. Vynořila se téměř ihned, to už u ní ale byl kolemjdoucí muž, který jí pomohl ven.

„Led na vodě byl tak tmavý, že periferním viděním vypadal jako chodník. Slyšela jsem, jak na mě nějaký muž křičí, ať zastavím, ale v tu chvíli už bylo pozdě,“ uvedla Safeová.

Nepozornou Britku napřed varoval a poté zachránil Neil Edginton, ředitel společnosti, která se podílela na výstavbě komplexu Mailbox.

Jako v Pobřežní hlídce

„Přiběhl ke mně skoro jako v Pobřežní hlídce, popadl mě za ruku a vytáhl mě ven. Je to hrdina a zachránil mi život,“ chválila Safeová svého zachránce.

„Doufala jsem, že mě nikdo neviděl, ale když jsem se otočila, už ke mně běžel personál blízké pizzerie. Řekla jsem jim, že jsem v pořádku, ale oni mě odvedli dovnitř a posadili mě do tepla s ručníkem a šálkem čaje,“ dodala Safeová.

Mladé ženě se tak nic nestalo, utrpěla pouze její hrdost. Nechtěně se totiž stala hvězdou internetu, její nepozorností se teď baví celý svět.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám