Hlavní obsah

Žena rodila v autě, manžel jednou rukou řídil a druhou natáčel

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Waxahachie

Porod bývá synonymem bolesti a utrpení, v případě jedné Američanky však vypadal jako nic. V první třetině cesty do nemocnice bez problémů porodila v autě na texaské dálnici. Její manžel zvládl řídit a ještě i příchod potomka na svět natočit.

Žena jakoby nic porodila v autě, manžel jednou rukou řídil a druhou vše natáčel

 
Článek

Když těhotná Jennifer Russellová v pondělí nastupovala do auta, rozhodně nečekala, že se jí tam během 15 minut narodí dítě. Malá Willow však očividně nechtěla čekat tři čtvrtě hodiny, než její rodiče dorazí do nemocnice.

„Když mi praskla voda, zatlačila jsem jednou a byla venku. Cítila jsem se dost dobře, ale nečekala jsem, že to půjde tak rychle,“ řekla v rozhovoru pro regionální televizi KABC novopečená matka.

Auto věnují dceři jako vzpomínku

„Snažil jsem se jen udržet kameru a směr auta na silnici. Překvapilo mě, že jsem si vedl opravdu dobře,“ popsal své jednání Zachary Russell, otec dítěte.

Matce i holčičce se daří dobře, obě jsou zdravé. Rodiče už nyní navíc plánují, jak své dceři dají první auto. Bude to právě ten samý ford, ve kterém se narodila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám