Hlavní obsah

Žena požádala přítele o ruku, najala si k tomu kouzelníka

Novinky, vps

Historka o zasnoubení jednoho anglického páru bude na jejich chystané svatbě rozhodně hodně diskutovaným tématem. A není to jen tím, že o ruku nežádal muž, ale jeho partnerka. Ta si totiž přizvala kouzelníka, který pomohl s prstenem.

BEZ KOMENTÁŘE: Kouzelník předvedl trik s prstenem. A ruka byla v rukávě

 
Článek

Gillian Douseová z města Eastbourne šla se svým přítelem Berniem na romantickou večeři u příležitosti jeho narozenin. Na nic netušícího partnera ale v ten večer čekalo mnohem víc než dobré jídlo. Gillian se totiž rozhodla vzít vše do vlastních rukou a požádat Bernieho o ruku.

Kreativní Angličanka si najala kouzelníka Toma Londona, který měl vnést do žádosti originalitu. Aby vše vypadalo nenápadně, iluzionista nejprve obcházel ostatní stoly a předváděl různé triky.

Když pár dojedl dezert, London se objevil u jejich stolu a začal s představením. Po chvíli si vzal od Bernieho prsten, který měl na ruce. Nechal ho „zmizet“ a ukázal prstem na Gillianinu kapsu.

Zdánlivě překvapená žena vytáhla z kapsy bílou krabičku, otevřela ji a požádala svého přítele o ruku. Ten nemohl odpovědět jinak než „ano“.

„Nikdy jsem nevystupoval pod takovým tlakem, byl jsem nervózní. Nakonec to dopadlo skvěle. Gillian to zahrála výborně, Bernie nic netušil,“ řekl serveru MailOnline 21letý kouzelník.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám