Hlavní obsah

Žena porodila přímo před kamerou v autobuse

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čcheng-tu

Někdy je porod tak rychlý, že se ani nastávající matka nestihne dostat do porodnice. Přesně to se stalo 39leté ženě z čínského Čcheng-tu. Její druhý potomek se rozhodl, že přijde na svět v autobuse. Bezpečnostní kamery zachytily průběh jeho narození, kterému přihlížel i tříletý syn rodičky.

BEZ KOMENTÁŘE: Žena sama porodila během jízdy v autobuseVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Když Li-jing Wangová pocítila ve středu ráno bolesti, rozhodla se, že vyrazí autobusem do nemocnice v čínském Čcheng-tu. Jenže už krátce po nástupu jí praskla voda. Zoufale vykřikla a začala přímo na sedadle rodit.

Jeden z cestujících se jí ptal, zda je v pořádku, ona prý ale nebyla kvůli intenzívní bolesti schopná mluvit. Jakmile řidič zjistil, co se v jeho voze děje, sešlápl pedál a bez dalších zastávek pospíchal rovnou do porodnice, kam měla Wangová namířeno.

Po necelých 20 minutách, kdy autobus ještě nedorazil na místo určení, už bylo po všem. Zaskočená matka vytáhla dítě ze svých kalhot, otřela ho a obrátila vzhůru nohama a popleskala, aby se nadechlo. Nakonec ho zabalila do dek, které jí podali ostatní cestující.

Pasažéři poté máváním zastavili kolem projíždějící sanitku, která se Wangové i jejího čerstvě narozeného chlapečka ujala. Podle čínských médií jsou matka i její 3,26 kilogramu vážící synek v pořádku, napsal deník Daily Mail.

Žena jakoby nic porodila v autě, manžel jednou rukou řídil a druhou vše natáčel

Ještě rychlejší a méně bolestivý porod než Číňanka Wangová však zažila letos v lednu Jennifer Russellová z Ameriky. Svou dcerku Willow bez problémů přivedla na svět v autě během necelé čtvrt hodiny, zatímco její manžel jednou rukou řídil a druhou porod natáčel. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám