Hlavní obsah

Žena na sebe nechala nasedat 12 tisíc včel

Novinky, vrb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Portland

Film Tanec s vlky známe všichni, ale tanec se včelami tu ještě nebyl. A navíc v reálném životě. Jedná se o zálibu Američanky Sary Mapelli, která celou věc propaguje jako léčebnou a harmonizující proceduru.

BEZ KOMENTÁŘE: Ženu uspokojuje tanec s tisíci včel na těle

 
Článek

Nebezpečnou zábavu, kdy postupně na tělo posedají tisíce včel, provozuje odvážná žena z Oregonu už od roku 2001. Záměr je čistě terapeutický, má údajně harmonizovat duši. Podle slov provozovatelky tohoto bizarního koníčku je to jeden z nejhlubších duchovních zážitků jejího života.

„Včely tlačí svými silnými křídly z každé strany mého těla, nejdřív jsem odolávala a pak jsem se tomu oddala  a začala jsem se pohybovat s nimi. Je to bolestivé a je to hluboká meditace a já úplně cítím ducha celého včelího pokolení.“

Včely v kontaktu s člověkem prý vytvářejí energetické spojení, které má blahodárný vliv na tělo i psychiku. „Jsem léčitelka, tanečnice, umělkyně a včelí opatrovnice, protože včely potřebují naši pomoc. Lidé by měli sázet více květin a pečovat o zahrady,“ dodává Sara, která na dané téma natočila film Královna slunce a provozuje své vlastní webové stránky. Jsou věnovány práci s energiemi, barvami a léčitelství v obecnější a širší rovině.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám