Hlavní obsah

Žena dvě hodiny balancovala na ocelových lanech, nakonec krkolomně upadla

Dramatická situace se odehrála na letišti v hlavním thajském městě Bangkoku. Gymnastické kousky na ocelových lanech tam předváděla neznámá žena, která po dvou hodinách balancování upadla a skončila v seskokové matraci. Tu pod ni naštěstí připravili přivolaní záchranáři, informoval deník Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Žena dvě hodiny balancovala na ocelových lanech, nakonec krkolomně upadlaVideo: AP

 
Článek

Podle Daily Mailu byla riskující ženou Evropanka mezi 20 a 30 lety. Na tu tamní policisté narazili už na dálnici, kde se údajně potulovala, a tak ji odvezli na policejní stanici na letišti.

Tam jim však dokázala vyklouznout a následně už ji našli viset na ocelových lanech. Ve výšce balancovala následující dvě hodiny. Se členy přivolaného záchranářského týmu odmítala hovořit.

Ti pod ni stihli umístit seskokovou matraci, ve které žena nakonec i skončila. Rozhodla se totiž zavěsit se pouze za špičky u nohou, což se nesetkalo s úspěchem.

V jednu chvíli ztratila kontrolu a upadla na ocelové lano natažené pár metrů pod ní. Sice se ještě stihla zachytit, síly už jí však na další akrobatické kousky nestačily, a tak seskočila do připravené matrace.

Účastnila se olympijských her, myslí si policie

Deník Daily Mail informoval, že byla následně odvezena do nemocnice. Podle zástupce ředitele letiště Kittiponga Kittikachorna tam žena i nadále odmítala s kýmkoli hovořit a neměla u sebe žádné identifikační doklady.

Policie uvedla, že má na zádech tetování se znakem olympijských her a rokem 2014, domnívají se proto, že se sportovní události mohla účastnit. Vyšetřování je nyní v plném proudu.

Reklama

Výběr článků

Načítám