Hlavní obsah

Ze sraženého psa se vyklubal opilec

Novinky, Ananova
Norimberk

Řidička automobilu z německého Norimberku srazila svým vozidlem na ulici psa. Velice se podivila, když zjistila, že se v obřím dalmatinovi skrývá muž v karnevalovém převleku za psa. Ze šoku dokonce udivená Němka padla do mdlob. Zraněný muž utržil naštěstí jen drobná zranění.

Foto: Jana Digrinová

Na Velikonoční veselici nechybí Pašijové hry v podání Terapeutické komunity Magdaléna.

Článek

K neštěstí došlo v pondělí 3. března, v den, který lze považovat za vrchol masopustu. Ten se tradičně oslavuje v karnevalových maskách. Podle slov samotné řidičky, lidská postava, kterou si spletla se psem, neočekávaně skočila na silnici a spadla přímo pod kola automobilu.

Zabrzdit žena už nestihla, a tak se bílé stvoření s černými skvrnami překotilo přes kapotu automobilu a narazilo do čelního skla. Teprve když žena vyšla z automobilu, zjistila, že místo psa leží na ulici sražený cyklista v maškarádním kostýmu, který byl podle všeho na cestě domů z karnevalových oslav.

Policie zjistila, že "dalmatin" vjel do silnice na červenou, ke všemu v silně podroušeném stavu. Nešťastník utržil jen škrábance a modřiny- po převozu do nemocnice lékaři naštěstí jiná závažnější zranění neshledali. Opilému dalmatinovi hrozí pokuta za jízdu v opilosti a průjezd na červenou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám