Hlavní obsah

Zdokumentoval svou přeměnu v ženu, tři roky vtěsnal do dvou minut

Novinky, vps

Mladý australský transsexuál, který kvůli zachování anonymity neuvádí své jméno, zveřejnil na internetu video zobrazující téměř tříletou proměnu jeho obličeje z mužského na ženský. Změny dosáhl pomocí série feminizačních operací, jejichž výsledky zachytil na stovkách fotografií.

BEZ KOMENTÁŘE: Proměna muže v ženu během tří let

 
Článek

Video na začátku ukazuje na fotografii s datem 9. prosince 2009 mladého muže s dlouhými vlasy. Následuje rychlý sled fotografií, na nichž se vzhled mladíka postupně mění. Rysy se zjemňují, zvýrazňují se lícní kosti, zmenšují se rty a obočí, až se nakonec objeví fotografie pohledné dívky.

Více než 32 měsíců dlouhá proměna tak byla shrnuta do necelých dvou minut. „Toto video ukazuje mou tříletou proměnu. Během té doby jsem podstoupil feminizační operaci obličeje. Začal jsem, když mi bylo něco mezi 20 a 21 lety,“ uvedl Australan u videa.

Feminizační operace obličeje zahrnuje sérii operací, které vzhledově mění mužské rysy obličeje na ženské. Nevyužívá se pouze u transsexuálů, ale i u žen, u kterých se vyskytují určité mužské rysy. Zahrnuje například modulaci čela, úpravu obočí, operaci nosu, zvětšení lícní krajiny nebo operaci brady.

Reklama

Výběr článků

Načítám