Hlavní obsah

Zbabělý milenec v Brazílii slaňoval po prostěradlech

Novinky, vps
Sao Paulo

Scénka, která jako by vypadla z telenovely, se odehrála v brazilském Sao Paulu. Zatímco se partner hádal s nevěrnou ženou na balkóně, milenec vylézal oknem na svázaných prostěradlech. Vše nadšeně sledoval skandující dav přihlížejících. Video se rychle rozšířilo po internetu a baví milióny lidí, mnoho diváků ale zpochybňuje jeho autenticitu.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž se hádal na balkóně s nevěrnou ženou, její milenec mezitím prchnul oknem

 
Článek

Video začíná záběrem na hádající se pár na balkóně. Na římse vedlejšího okna stojí muž pouze ve spodním prádle a nenápadně dvojici pozoruje. Poté z okna spustí svázaná prostěradla a začne po nich šplhat dolů.

Délka ovšem není dostatečná a domnělý milenec zůstane uvězněn několik metrů nad zemí. Musel proto počkat na hasiče, kteří se na místě záhy objevili a přistavili mu pod okno záchrannou matraci. Do ní nakonec muž na útěku skočil a následně z místa odešel.

Minutu a půl dlouhý klip je aktuálně jedním z nejsdílenějších videí na internetu. Původ videa není známý a nejsou k němu žádné doplňující informace, mnoho diváků se proto domnívá, že se jedná pouze o chytře sehranou scénku pro nějaký televizní program nebo o zatím neodhalenou reklamu.

Diváci videa v komentářích nejčastěji uvádějí, že se jim nezdá především včasný příjezd hasičů na místo činu. Hledají také důvod, proč by je vlastně někdo volal. Také jim nesedí rychlost, s jakou musel utíkající milenec smotat prostěradla. Mnoho skeptiků ovšem jedním dechem dodává, že se i tak jedná o zábavné video.

Reklama

Výběr článků

Načítám