Hlavní obsah

Zázrivý tvrdí, že ho obrali o vítězství v soutěži

Právo, Ivan Vilček, Bratislava

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Zpěvák Marián Zázrivý (36) je zklamaný, že nezvítězil v show Česko Slovensko má talent a tvrdí, že ho o vítězství obrali. Na pódiu strávil totiž jen minutu a šest vteřin. Kouzelník Richard Nedvěd byl například na pódiu celých dvanáct minut. Zázrivý ve finále zazpíval jedinou větu z opery Turandot, kterou zpíval už v divadle. Tehdy to zabralo, ale ve finále se jeho vystoupení zdálo divákům krátké.

Článek

„Nikdo ho nenutil zpívat tak krátce,“ cituje server cas.sk člena štábu. Rodák z Popradu však naopak tvrdí, že o výběru písně nerozhodoval sám. Zpěvák se údajně obával, že jeho vystoupení nedopadne dobře, jako když v semifinále zpíval skladbu od Andrea Boccelliho. Tehdy rovněž tvrdil, že skladbu si nevybral sám.

Ve finále chtěl stavět na jistotu a vybral si opět árii z opery Turandot, s níž měl v úvodu soutěže úspěch. Zázrivý si také stěžuje, že má s televizí Joj exkluzivní smlouvu na 12 měsíců, která mu neumožňuje vystupovat, kde chce.

„Dost mně to omezuje. Jsem nezaměstnaný a se soutěží jsem měl výdaje. Slyšel jsem, že superstáristé brali honoráře pět až deset tisíc eur,“ cituje zpěváka server pluska.sk. TV Joj mu prý zatím domluvila pouze vystoupení v denním seriálu Panelák. O dalších nabídkách nic neví.

Soutěž vyhráli siloví akrobaté Dae Men z Česka. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám