Hlavní obsah

Žárlivý milenec upekl partnerce k večeři její morče

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Žárlivost může mít různé chorobné projevy, svou partnerku o tom přesvědčil německý zedník. Nesnesl totiž, že jeho láska věnuje tolik péče a pozornosti svému morčeti, tak se ho rozhodl upéct. A hotovou krmi pak své milované předložil jako romantickou večeři pro dva.

Článek

Třiadvacetiletá Lara Hochnerová z Darmstadtu vůbec netušila, na čem si pochutnává. Za svitu svíček se rozjímala nad city ke svému příteli.

Když však s plným žaludkem chtěla dopřát dostatek vody a krmení svému milovanému Rudimu, morče v kleci nenašla. Když kvůli ztrátě miláčka začala vyvádět, její devětadvacetiletý přítel Werner Brenner přiznal, že ho právě snědli k večeři.

"Vůči svému mazlíčkovi nešetřila láskou víc než ke mně za celé tři roky, co jsme byli spolu, a vždycky se hádáme kvůli hluku, kterou ta zatracená věc v noci dělá," zlobil se při policejním výslechu Brenner. Podle vyšetřování zabil morče kladivem, když byla přítelkyně v práci a on měl volno.

Lara se od dnes už bývalého přítele odstěhovala zpět ke svým rodičům a podala na něho žalobu. Případ prošetřuje policie, která ho předá soudu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám