Hlavní obsah

Zachráněného černého pantera ukradli ze zoo

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minulý týden vzbudila rozruch černá kočkovitá šelma procházející se po střechách francouzského městečka Armentières. Drama kolem černého pantera ale nekončí. V noci z pondělí na úterý zvíře kdosi ukradl ze zoo, kam bylo po odchytu přemístěno.

Foto: Profimedia.cz

Mladá šelma krátce po úspěšném odchytu minulý týden.

Článek

Po úspěšném odchytu minulou středu byla půlroční samička převezena do zoologické zahrady v Maubeuge. Když však zaměstnanci zoo přišli v úterý ráno do práce, našli klec, kde šelma přebývala, vypáčenou.

„Zvíře bylo jediným cílem zlodějů,“ prohlásil starosta města Arnaud Decagny pro agenturu AFP. Dodal, že zloději vyvinuli značné a profesionální úsilí, aby zdolali všechny zámky, které jim stály v cestě, a vyhnuli se bezpečnostním systémům.

Po střeše uprostřed francouzského města se procházel černý panter

Koktejl

Po zlodějích policie stále pátrá, stejně jako po majiteli černého pantera, kterému minulý týden utekl. Ošetřovatelé zoologické zahrady mají obavy o zdraví šelmy, neboť je ještě mladá a postrádá sílu.

Minulý týden černý panter překvapil obyvatele malého města, když se nerušeně procházel po střeše a nakukoval lidem do oken podkrovních bytů. Policii ve spolupráci s ošetřovateli se podařilo zvíře uspat a odvézt do bezpečí. Jak se ukázalo, pouze dočasně.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Po střeše třípatrového domu ve Francii se procházel černý panterVideo: AP

Reklama

Výběr článků

Načítám