Hlavní obsah

Za ječící ženou vběhl do bistra buvol

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jen-čcheng

Záběry jako z nějaké komedie natočila bezpečnostní kamera v bistru v čínském Jen-čchengu. Na záznamu se totiž ze začátku nic akčního neděje, jen je najednou slyšet hlasitý ženský jekot. Co ho způsobilo, je jasné po pár vteřinách. Video zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Za ječící ženou vběhl do bistra buvolVideo: AP

 
Článek

Na záznamu, natočeném 21. ledna, je zachycen interiér jídelny, ve které  jeden z číšníků právě uklízel stůl, uvedl server The Daily Mail. Téměř idylický okamžik však nečekaně narušil ženský řev, ozývající se z ulice.

V tom do provozovny vběhla žena a hned za ní rozzuřený buvol. Ten záhy ji i muže srazil k zemi. Vzápětí do jídelny vběhl muž, který byl zřejmě majitelem buvola a poté, co zvíře místnost opustilo, vyšel i on.

Žena utrpěla zranění na rtu, lékaři jí ho museli sešít třemi stehy. V nemocnici skončil i číšník.

Podle dostupných informací zvíře uteklo z jatek a bylo vyděšené. Tam nakonec ale zase skončilo. Okolnosti události se prošetřují. Léčebné výlohy však bude s největší pravděpodobností muset zaplatit majitel buvola.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám