Hlavní obsah

Z benzínky odjel bez manželky, uvědomil si to po 100 kilometrech

Novinky, vps

Hodně velké vysvětlování čekalo jednoho Argentince, který nechal na čerpací stanici svou manželku a odjel pryč. Se synem, který s ním jel v autě, na to přišli až po téměř sto kilometrech. Když se pro ni vrátili, přivítaly je kopance do auta.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

Muž, u něhož brazilská média uvedla pouze křestní jméno Walter, se vracel s rodinou z dovolené v Brazílii do domovské země. Zastavil na benzínce ve městě Passo Fundo, aby natankoval. Poté si ještě došel na toaletu a po návratu do auta odjel pryč. Nevšiml si však, že v autě chybí jeho manželka.

Ta předtím spala na zadní sedačce a v nepřítomnosti manžela si odešla něco koupit do obchodu. Po zaplacení už ale auto na benzínce nenašla. Její absence si nevšiml ani na sedadle spolujezdce sedící 14letý syn, protože si celou dobu hrál s mobilem.

Žena se snažila manžela kontaktovat, ale nemohla se mu dovolat kvůli slabému pokrytí mobilní sítě. Požádala tedy o pomoc zaměstnance benzínky, kteří zavolali místní policisty. Ti ženu následně odvezli na stanici.

Zapomětlivý manžel si nepřítomnosti své lepší polovičky všiml až po téměř sto kilometrech jízdy. Auto otočil a vydal se zpět. Není zrovna překvapením, že se nekonalo láskyplné shledání. Místo toho podle policistů začala žena kopat do auta.

„Byla velmi rozzlobená. Nadávala mu, že mu trvalo tak dlouho, než si to uvědomil,“ uvedl jeden z policistů.

Reklama

Výběr článků

Načítám